Abstract SKU
2704530
SKU
232134603
Abstract Product Id
147005
Concrete Product Id
606030
SALE
ISONE handschoenen
ISONE handschoenen
ISONE handschoenen
ISONE handschoenen

ROECKL ISONE handschoenen

26,60 € Adviesprijs € 42,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Beste prijs in 30 dagen*: 28,00 € (-5%)

Bestelnummer: 232134603

Kleur chive green

Maat

Maattabel
Details

De ISONE van ROECKL zijn stijlvolle, handschoen uit de ECO.SERIES met een bijzonder hoog recyclinggehalte - voor milieubewuste fietsers.
De kern is het innovatieve BIOcore: een hoogwaardig, ademend en milieuvriendelijk schuimstof met 45 procent plantaardig materiaal uit hernieuwbare bronnen. Deze ROECKL vulling zorgt voor demping, comfort, tactiliteit en duurzaamheid. De handrug is gemaakt van elastisch, ademend Revolutional Eco Lycra materiaal. Deze zachte en robuuste stof is gemaakt van ECONYL, een garen dat voor 100% gerecycled is uit nylonafval.
Het zachte ECO.SENSE synthetische materiaal op handpalm en duim lijkt wat draaggevoel en grip op het stuur betreft op suède. Het is gemaakt van 60% gerecycled polyester en 40% conventioneel polyester.
Het PULL OFF SYSTEM bestaat voor 80 procent uit gerecycled materiaal. De hoeveelheid materiaal voor het siliconiseren is verminderd zonder afbreuk te doen aan de grip. Ook de look van de ISONE laat niets te wensen over: de natuurlijke uitstraling wordt geaccentueerd door een dynamisch toon-op-toon design. Het ROECKL logo gemaakt van houtverwerkingsafval, en het patroon van dit hout maakt elke ISONE uniek.

Details:
• handrug van Revolutional Eco Lycra met milieuvriendelijk geproduceerd ECONYL garen
• handpalm van anti-slip en gedeeltelijk gerecycled ECO.SENSE synthetisch suèdeleer
• milieuvriendelijk BIOcore voering
• naadloze COMFORT INNOVATION padding in de duimboog
• ERGONOMIC CUT voorkomt druk op gevoelige handzenuwen
• ECO.SENSE wipe duim
• PULL OFF systeem om het uittrekken te vereenvoudigen

Materiaal:
• handrug: 79% polyamide, 21% elastaan
• handpalm + duim: 92% polyester, 8% elastaan

Technische gegevens:

Revolutional Eco Lycra met ECONYL:
elastisch en ademend lycra dat lang meegaat - met 79 % ECONYL garen gemaakt van gerecycled nylon afval.

ECO.SENSE:
Het aangenaam zachte, slipvaste en robuuste ECO.SENSE is een gedeeltelijk gerecycleerd synthetisch suède van 92% polyester en 8% elastaan. 60% van het gebruikte polyester bestaat uit gerecycleerd, GRS-gecertificeerd garen dat wordt verkregen uit afval zoals PET-flessen.

BIOcore:
BIOcore is een milieuvriendelijke, hoogwaardige voering met een plantaardig materiaalgehalte van 45%. Het biedt veel comfort op het stuur. Het is dun, ademend en gaat lang mee. Het dempt schokken en gaat vermoeide handen tegen.
• hoogwaardige voering met hoge dempingseigenschappen voor veel comfort
• maximale performance en tactiliteit
• goede compressie en terugveerkracht
• ademend door open, microcellulaire structuur
• licht, sterk en robuust, gaat lang mee
• materiaal deels van hernieuwbaar, plantaardige grondstoffen

COMFORT INNOVATION:
Effectieve demping van de duimboog door naadloos aangebrachte schuimstof aan de binnenkant van de handschoen. De schuimstof zorgt voor een goede demping en keert altijd in zijn oorspronkelijke vorm terug. Voelbaar meer comfort.

ERGONOMIC CUT:
De gevoelige zenuwen die door de hand lopen worden tijdens het fietsen bij de meeste handposities aan sterke punctuele drukbelasting blootgesteld. De door ROECKL ontwikkelde ERGONOMIC CUT gaat dit, door doelgerichte ontlasting van deze gevoelige handzenuwen, effectief tegen. De voering van de handpalm zorgt zo voor nog meer comfort op het stuur.

PULL OFF:
De lussen maken het uittrekken van de handschoenen eenvoudiger.

Eigenschappen
Handschoenfeatures:
0
Artikelnr. van de fabrikant:
10-110009 6830
GTIN:
4065901011605
Beoordelingen 5
(4)
(1)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(5)

Artikel beoordelen

ISONE handschoenen

Kleur: 
black
Maat:
9
Typisch Roeckl egal welche Serie, wenn du deine Größe kaufst, passt diese, so auch hier. Die Handschuhe sind recht lang und gehen bei mir über das Handgelenk hinaus, kann daher zur Ermüdung kommen - einfach lockerer zu machen, wird abhelfen. Der Klettverschluss ist schön innen versteckt. Verarbeitung ist sehr gut, jeder Finger hat Dehnungsstreifen so dass nichts drückt. Allerdings sind die Handschuhe dünn gepolstert, eher was für Road oder alternativ den Lenker entsprechend dicker umwickeln. Sind meine zweiten Roeckl und ich liebe die Ausziehhilfe, das Wischtuch und vor allem die gute Passform. Farbe passt sich ideal zur Haut an. Gerne wieder, vielleicht mit einer Spur mehr Polster...

ISONE handschoenen

Kleur: 
black
Maat:
9
Einfach anzuziehen und sehr bequem zu tragen. Dämpfung bestens.

ISONE handschoenen

Kleur: 
chive green
Maat:
9

ISONE handschoenen

Kleur: 
chive green
Maat:
9

ISONE handschoenen

Kleur: 
chive green
Maat:
9