BACKROAD GRX810 MULTICROSS

Goed beoordeeld

Zoom

BACKROAD GRX810 MULTICROSS

Bestelnummer: 230763001

Stijlvolle fiets voor op het asfalt als je hoge eisen aan je fitness stelt

 • Sport

 • Comfort

 • Tour

Jouw kleur deepest purple

Jouw framemaat

Jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Terug

MET DEZE REKENFORMULE BEREKEN JE DE JUISTE FRAME- EN ZITHOOGTE:

Race / Gravel Binnenbeenlengte x 0,66 = framehoogte in cm
MTB Maat S: 155 – 172 cm lichaamslengte
Maat M: 173 – 182 cm lichaamslengte
Maat L: 183 – 192 cm lichaamslengte
Maat XL: >192 cm lichaamslengte
Fitness
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Trekking / Tour
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Binnenbeenlengte x 0,885 = zithoogte bij alle soorten fietsen

Indien de uitgerekende framehoogte exact tussen waarden in ligt, heb je de keuze: kies de kleinere framemaat als je sportieve zithouding in wilt nemen en de grotere framemaat als je een comfortabelere zithouding prefereert.


In onze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de framemaat bepaalt. We leggen eveneens uit hoe je de schouderbreedte, binnenbeenlengte en armlengte eenvoudig zelf op kunt meten.
Neem bij vragen over het bepalen van de juiste maat contact op met een van onze experts!

Bekijk nu de bijbehorende video.

2.744,37 €

Prijs incl. btw excl. € 54,00 (verzendkosten naar Nederland)

 • Built in Bocholt, Duitsland
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • 6 jaar Crash Replacement op frames en ROSE voorvorken

Minimalistisch design, maximale performance. De BACKROAD GRX810 MULTICROSS is de uitblinker onder de fitnessfietsen en overtuigt op alle punten. Trainingsrondes of dagelijks gebruik, altijd en overal: maak je op voor je volgende gravelavontuur!

 • Gewicht
  ca. 8,7 kg*
 • Framemateriaal
  Carbon
backroad-multicross-grx-rx810-f1

Geschikt voor offroad, compromisloos schakelen

Shimano goes gravel. Ook onze Backroad Multicross hebben we met de populaire en speciaal voor gravelbikes ontwikkelde GRX810 versnelling van Shimano afgemonteerd. Zo kun je op elke ondergrond compromisloos rijden, zowel op asfalt als op grind.

backroad-multicross-grx-rx-810-f2

Comfort en een sportief rijgevoel

Onze gravelbike met fitness feeling heeft heel wat te bieden. Door de flatbar, 100 mm ROSE Square stuurpen, ROSE wielen en Schwalbe's G-One banden zit je comfortabel maar toch ook met een uiterst sportief gevoel op de fiets.

backroad-multicross-grx-rx810-f3

Avontuurlijke, afwisselende tochten

Avontuur staat hier op de eerste plaats. Een rondje om het meer of een mooie tocht met vrienden: de Backroad Multicross staat jou ter zijde als je aan het leven van alledag wilt ontsnappen.

 • Beschrijving

  Decent design, uitbundige prestaties - de Backroad Multicross GRX810 is onze fitnessbike die voldoet aan de hoogste eisen en overtuigt met uitmuntende rij-eigenschappen en een top afmontage. De flatbar zorgt voor een uitstekende handling en een sportieve, comfortabele zithouding. Niets staat uitvoerige tochten meer in de weg. Het stijlvolle frame zit vol met indrukwekkende detailoplossingen: wat te denken van de onderbuis- en achtervorkbeschermer die beschadigingen door steenslag of kettingslag tegengaat of het 1½“-op-1½“-balhoofdstel voor een optimale krachtoverbrenging. Talrijke bevestigingsmogelijkheden bieden plaats voor bagagedragers, spatborden, drie bidonhouders en een bovenbuistas. De bike is afgemonteerd met de Shimano GRX-gravelgroep die er speciaal voor is ontwikkeld als je met racefiets offroad wilt rijden. Krachtige schijfremmen zorgen voor perfecte remacties. De door ROSE gebouwde wielen zijn voorzien van Schwalbe G-One banden en bieden veel stabiliteit en comfort. Een hoogwaardige bike voor sportieve, ambitieuze coureurs die erop wacht met jou op pad te gaan!


  * ca. 8,7 kg, afhankelijk van de afmontage zijn afwijkingen tot +/- 5% mogelijk, gewicht bij framekleur deepest purple, maat 57 cm, zonder pedalen

 • Afmontage

 • Framegeometrie

 • Beoordelingen