•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
SKU
227197001
Abstract Product Id
97837
Concrete Product Id
389103

ROSE NOOB

Bestelnummer: 227197001

Onze fiets voor kleine wielrenners. Robuust, eenvoudig te besturen en absoluut veilig – dat waren onze eisen aan onze eerste loopfiets. Het resultaat... Meer details

Je staat op het punt het standaarmodel te bestellen.
Jouw configuratie wordt niet toegepast.
Indien je de geconfigureerde fiets wilt bestellen, klik dan hier.

Of wil je toch het standaardmodel bestellen?

Details

Onze fiets voor kleine wielrenners. Robuust, eenvoudig te besturen en absoluut veilig – dat waren onze eisen aan onze eerste loopfiets. Het resultaat is de ROSE NOOB, een voor kinderen geschikte fiets, waarmee de bikers van morgen hun eerste trail kunnen veroveren.

Net als zijn grote soortgenoten is ook de ROSE fiets in miniformaat uitgerust met de beste onderdelen die alle aan de EN-71 speelgoednorm voldoen. De handvatten zijn van het Finse bedrijf Herrmans die handvatten speciaal voor kinderhanden ontwikkeld. De clou: het handvat is van een afsluitende rand voorzien die wegglijden of een blessure bij een val verhindert. De ROSE NOOB rolt op Schwalbe Big Apple banden die met een verende werking de kleintjes vlot over de straat laten rijden. Ze zijn van een reflecterende streep voorzien voor goede zichtbaarheid in het donker. Met een gewicht van net 3,35 kg komen kinderen zonder grote inspanning in beweging. Heeft het kind onderweg toch geen zin meer om te fietsen, kan de fiets door de inkeping onder het zadel eenvoudig door papa of mama gedragen worden.

Blauw, rood of roze? Afh. van de wens van het kind kan in de configurator in de webshop de kleur van het zadel en handvatten gekozen worden. standaard worden deze in het zwart geleverd. Het frame is in lime green of deep bleu beschikbaar.

Details:
Minimale zadelhoogte: ca. 37 cm
Aanbevolen leeftijd: 2 tot 5 jaar

Eigenschappen
GTIN:
2002271970011
Beoordelingen (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

(0)

Alleen ingelogde klanten die het product gekocht hebben, kunnen het artikel beoordelen. Log in om een beoordeling te kunnen schrijven.