PRO SL DISC Ultegra

Zoom

PRO SL DISC Ultegra

Bestelnummer: 230547001

Jouw kleur matt silvergrey

Jouw framemaat

Jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Terug

MET DEZE REKENFORMULE BEREKEN JE DE JUISTE FRAME- EN ZITHOOGTE:

Race / Gravel Binnenbeenlengte x 0,66 = framehoogte in cm
MTB Maat S: 155 – 172 cm lichaamslengte
Maat M: 173 – 182 cm lichaamslengte
Maat L: 183 – 192 cm lichaamslengte
Maat XL: >192 cm lichaamslengte
Fitness
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Trekking / Tour
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Binnenbeenlengte x 0,885 = zithoogte bij alle soorten fietsen

Indien de uitgerekende framehoogte exact tussen waarden in ligt, heb je de keuze: kies de kleinere framemaat als je sportieve zithouding in wilt nemen en de grotere framemaat als je een comfortabelere zithouding prefereert.


In onze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de framemaat bepaalt. We leggen eveneens uit hoe je de schouderbreedte, binnenbeenlengte en armlengte eenvoudig zelf op kunt meten.
Neem bij vragen over het bepalen van de juiste maat contact op met een van onze experts!

Bekijk nu de bijbehorende video.

2.083,44 €

Prijs incl. btw excl. € 39,95 (verzendkosten naar Nederland)

 • Built in Bocholt, Duitsland
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • 6 jaar Crash Replacement op frames en ROSE voorvorken

De PRO SL DISC ULTEGRA staat voor toptechnologie voor geweldig rij-ervaringen. Gun jezelf een endorfineboost met onze endurance racer met schijfremmen en doe wat je voorheen niet voor mogelijk had gehouden.

 • Gewicht
  ca. 8,9 kg*
 • Framemateriaal
  Aluminium
endurance-pro-sl-disc-ultegra-1

Krachtige aluminium racefiets zonder compromissen

De Shimano Ultegra groep biedt een superieure aandrijving. Met de ergonomische shifters kun je snel en nauwkeurig schakelen en met de stijve crankarmen breng je flink wat druk op de weg. Onze aluminium racefiets kan meer dan je denkt!

endurance-pro-sl-disc-ultegra-2

Comfortabele, energiebesparende zitpositie

De ROSE carbon voorvork zorgt met de goede balans tussen stijfheid, gewicht en flex voor een verbeterde performance. De energiebesparende zitpositie is vooral van voordeel bij lange afstanden.

endurance-pro-sl-disc-ultegra-3

Clean, modern aluminium design

Het stijve frame is gemaakt van aluminium en heeft elegante, afgevlakte naden wat resulteert in een carbon look. De cleane cockpit en de geïntegreerde zadelklem onderstrepen het strakke design van deze allrounder van aluminium.

 • Beschrijving

  Carbonlook, volledige geïntegreerde kabels, geïntegreerde zadelpenklem, schijfremmen - de PRO SL DISC ULTEGRA belooft toptechniek en een heleboel rijplezier. Het triple butted aluminium frame in het nieuwe ROSE industriedesign is een aanbeveling voor iedereen die prijsbewust en ambitieus in de wielersport wil starten. Het frameconcept is vooral gericht op marathonrenners. De zitpositie is vooral van voordeel bij lange afstanden. Een hoogwaardige carbon voorvork onderstreept de ambities van de fiets en met de Ultegra groep van Shimano staat niets prestatiegerichte tochten meer in de weg. Volledig geïntegreerde kabels horen tegenwoordig op een hoogwaardige fiets en zijn eenvoudig te onderhouden. Het stuur, de stuurpen en de spacers zijn eenvoudig te verwisselen zonder met de kabels rekening te hoeven houden. De Ultegra groep beschikt over een soevereine aandrijving. Met de ergonomische shifters kun je snel en nauwkeurig schakelen en met de stijve crankarmen breng je flink wat druk op de weg. Vooral bij lange afstanden komen de goed te doseren en stabiele schijfremmen van de Ultegra groep tot hun recht - ze bieden een extra portie veiligheid, wat de weergoden ook zeggen.


  * ca. 8,9 kg, afhankelijk van de afmontage zijn afwijkingen tot +/- 5% mogelijk, gewicht bij framekleur mandarin red, maat 57 cm, zonder pedalen

 • Afmontage

 • Framegeometrie

 • Beoordelingen

AUTUMN & WINTER COLLECTION

ROSE Dropbar Cycling Fashion 2021

Discover all styles of the collection