Zoom

REVEAL FOUR DISC 105

Bestelnummer: 230543301

Gemaakt voor lange afstanden met bijtgrage schijfremmen

 • Laag gewicht

 • Aerodynamica

 • Comfort

 • Veelzijdigheid

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

Jouw kleur Matt Carbon/Shiny Red

Jouw framemaat

Jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Terug

MET DEZE REKENFORMULE BEREKEN JE DE JUISTE FRAME- EN ZITHOOGTE:

Race / Gravel Binnenbeenlengte x 0,66 = framehoogte in cm
MTB Maat S: 155 – 172 cm lichaamslengte
Maat M: 173 – 182 cm lichaamslengte
Maat L: 183 – 192 cm lichaamslengte
Maat XL: >192 cm lichaamslengte
Fitness
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Trekking / Tour
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Binnenbeenlengte x 0,885 = zithoogte bij alle soorten fietsen

Indien de uitgerekende framehoogte exact tussen waarden in ligt, heb je de keuze: kies de kleinere framemaat als je sportieve zithouding in wilt nemen en de grotere framemaat als je een comfortabelere zithouding prefereert.


In onze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de framemaat bepaalt. We leggen eveneens uit hoe je de schouderbreedte, binnenbeenlengte en armlengte eenvoudig zelf op kunt meten.
Neem bij vragen over het bepalen van de juiste maat contact op met een van onze experts!

Bekijk nu de bijbehorende video.

 • Built in Bocholt, Duitsland
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • 6 jaar Crash Replacement op frames en ROSE voorvorken

De REVEAL FOUR DISC 105 is ons instapmodel in de wereld van endurance fietsen met schijfremmen met nog meer ROSE design-DNA. Opstappen, tot jezelf komen en genieten van een geweldige rijervaring.

 • Gewicht
  ca. 8,1 kg*
 • Framemateriaal
  Carbon
reveal-four-disc-105-1

Snel, nauwkeurig & betrouwbaar

Hier weet de klassieker van Shimano jou met flink wat schakelperformance te motiveren en tot nog grotere uitdagingen aan te zetten. De ketting wisselt snel en nauwkeurig van versnelling. De lange levensduur van de schakelgroep weet telkens weer indruk te maken.

reveal-four-disc-105-2

Ontspannen rijgevoel bij lange afstanden

Door de dieper geplaatste staande achtervork en de volledig geïntegreerde klem van de ROSE D-Shape zadelpen staan verschillende flex standen en zitposities ter beschikking. Door de ROSE R-Thirty Disc 28-gaats wielen met Continental GP 5000 banden rolt de REVEAL met veel comfort over het asfalt.

reveal-four-disc-105-3

Efficiënt & krachtig

Het imposante BB86 crankstel en de dieper geplaatste, asymmetrische liggende achtervork garanderen een uitstekende krachtoverbrenging.

 • Beschrijving

  De REVEAL FOUR DISC 105 – het instapmodel in de wereld van disc-endurance met nog meer ROSE design-DNA. Met bijtgrage 160 mm schijfremmen doet de REVEAL FOUR DISC wat stabiliteit en weerbestendigheid op lange afstanden betreft voor niets en niemand onder. De ROSE R Thirty Disc 28 gaats wielen weten de power van de disc brake perfect te incasseren. In combinatie met de Continental GP 5000 700x28C banden betekent dat voor jouw REVEAL nog meer comfort. Door een dieper geplaatste staande achtervork en de volledig geïntegreerde klem van de ROSE D-Shape zadelpen staan verschillende flex standen en zitposities ter beschikking. Het ultracleane carbon frame is elegant en beschikt over enkele fraaie details. De ROSE Square stuurpen onderstreept de compromisloze design-DNA van de REVEAL. De volledig intern geleide rem- en schakelkabels verlenen de cockpit tegelijkertijd nog meer elegantie en performance. De all-in-one ROSE Square stuurpen blinkt uit met een brede stuurklemming met uitstekende stijfheidswaarden, een front plate met geïntegreerde Garmin houder en een in het design geïntegreerde top cap met platte top-surface. Aan de REVEAL FOUR DISC 105 weet de klassieker van Shimano jou met flink wat schakelperformance te motiveren en tot nog grotere uitdagingen aan te zetten. De ketting wisselt snel en nauwkeurig van versnelling. De lange levensduur van de schakelgroep weet telkens weer indruk te maken.


  * ca. 8,1 kg, afhankelijk van de afmontage zijn afwijkingen tot +/- 5% mogelijk, gewicht bij framekleur Matt Carbon/Shiny Red, maat 57 cm, zonder pedalen

  *Lak voorvork kan eventueel iets afwijken

 • Afmontage

 • Framegeometrie

 • Beoordelingen

TOUR MAGAZIN 1,9
ROSE REVEAL FOUR 105


Citaat: 'Nieuw aan dit model is de stuurpen die twee functies heeft: enerzijds integreert hij rem- en versnellingskabels in het stuur waardoor de fiets er opgeruimd uitziet. (...) Zeer lichte wielen, hoogwaardige banden met lichte binnenbanden, een aangenaam stuur en veel comfort zorgen voor een lichtvoetig rijgevoel dat de concurrentie overtreft.'

Bekijk alle modellen

AUTUMN & WINTER COLLECTION

ROSE Dropbar Cycling Fashion 2021

Discover all styles of the collection