Goed beoordeeld

Zoom

REVEAL FOUR DISC ULTEGRA

Bestelnummer: 230543504

Gemaakt voor lange afstanden met bijtgrage schijfremmen

 • Laag gewicht

 • Aerodynamica

 • Comfort

 • Veelzijdigheid

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

Jouw kleur Matt Carbon/Shiny Red

Jouw framemaat

Jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Terug

MET DEZE REKENFORMULE BEREKEN JE DE JUISTE FRAME- EN ZITHOOGTE:

Race / Gravel Binnenbeenlengte x 0,66 = framehoogte in cm
MTB Maat S: 155 – 172 cm lichaamslengte
Maat M: 173 – 182 cm lichaamslengte
Maat L: 183 – 192 cm lichaamslengte
Maat XL: >192 cm lichaamslengte
Fitness
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Trekking / Tour
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Binnenbeenlengte x 0,885 = zithoogte bij alle soorten fietsen

Indien de uitgerekende framehoogte exact tussen waarden in ligt, heb je de keuze: kies de kleinere framemaat als je sportieve zithouding in wilt nemen en de grotere framemaat als je een comfortabelere zithouding prefereert.


In onze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de framemaat bepaalt. We leggen eveneens uit hoe je de schouderbreedte, binnenbeenlengte en armlengte eenvoudig zelf op kunt meten.
Neem bij vragen over het bepalen van de juiste maat contact op met een van onze experts!

Bekijk nu de bijbehorende video.

Levertijd 6 weken

3.151,09

Prijs incl. btw excl. € 39,95 (verzendkosten naar Nederland)

 • Built in Bocholt, Duitsland
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • 6 jaar Crash Replacement op frames en ROSE voorvorken

Dat comfort en performance elkaar niet hoeven uit te sluiten, bewijst onze REVEAL FOUR DISC Ultegra op indrukwekkend wijze. Door het comfort kun je vooral op lange afstanden krachten sparen.

 • Gewicht
  ca. 8,0 kg*
 • Framemateriaal
  Carbon
reveal-four-disc-ultegra-1

Superieure schakelperformance

Aan de REVEAL FOUR DISC Ultegra vind je de Shimano Ultegra 8000 groep die gedurende duizenden kilometers is getest en zich zowel optisch als technisch op hoog niveau bevindt. De groep is goed voor soevereine en exacte schakelacties.

reveal-four-disc-ultegra-2

Long distance design

De ROSE Square stuurpen onderstreept de compromisloze design-DNA van de REVEAL. De volledig intern geleide rem- en schakelkabels verlenen de cockpit nog meer elegantie en performance.

reveal-four-disc-ultegra-3

Geen half werk: Comfort & performance

Het long-distance-design staat volledig in het teken van een betere en directere krachtoverbrenging, zonder het benodigde comfort voor lange uren in het zadel uit het oog te verliezen.

 • Beschrijving

  Dat comfort en performance elkaar niet hoeven uit te sluiten, bewijst de REVEAL FOUR DISC Ultegra op indrukwekkend wijze. Het long-distance-design staat volledig in het teken van een betere en directere krachtoverbrenging, zonder het benodigde comfort voor lange uren in het zadel uit het oog te verliezen. Door een dieper geplaatste staande achtervork en de volledig geïntegreerde klem van de ROSE D-Shape zadelpen staan verschillende flex standen en zitposities ter beschikking voor meer comfort. Dit wordt pas echt interessant op lange afstanden waar het extra comfort jou gelegenheid geeft je energie nog beter te verdelen. Het imposante BB86 crankstel en de dieper geplaatste, asymmetrische liggende achtervork zorgen ervoor dat je meer power op het achterwiel kunt brengen. Aan de REVEAL FOUR DISC Ultegra vind je de Shimano Ultegra 8000 groep die gedurende duizenden kilometers is getest en zich zowel optisch als technisch op hoog niveau bevindt. En als dat nog niet genoeg is: de gelijkmatige 1 ½" naar 1 ½" balhoofdbuisconstructie aan de voorkant van de REVEAL zorgt voor de nodige stijfheid en de daaruit resulterende krachtoverbrenging. Apropros front! Die hebben we ook een facelift gegeven. De ROSE Square stuurpen onderstreept de compromisloze design-DNA van de REVEAL. De volledig intern geleide rem- en schakelkabels verlenen de cockpit tegelijkertijd nog meer elegantie en performance. De all-in-one ROSE Square stuurpen blinkt uit met een brede stuurklemming met uitstekende stijfheidswaarden, een front plate met geïntegreerde Garmin houder en een in het design geïntegreerde top cap met platte top-surface.


  * ca. 8,0 kg, afhankelijk van de afmontage zijn afwijkingen tot +/- 5% mogelijk, gewicht bij framekleur Matt Carbon/Shiny Red, maat 57 cm, zonder pedalen

  Lak voorvork kan licht afwijken

 • Afmontage

 • Framegeometrie

 • Beoordelingen

KOOPTIP

REVEAL FOUR DIS ULTEGRA
Citaat: "Stijfheid, wendbaarheid, comfort - de ROSE REVEAL FOUR DISC combineert vele eigenschappen. De langeafstandscapaciteiten en het rijplezier zijn hoog. De afmontage bevindt zich op hetzelfde hoge niveau, de prijs-kwaliteitverhouding is goed."

Bekijk alle modellen

AUTUMN & WINTER COLLECTION

ROSE Dropbar Cycling Fashion 2021

Discover all styles of the collection