X-LITE SIX DISC Force eTap AXS

Zoom

X-LITE SIX DISC Force eTap AXS

Bestelnummer: 231129901

The golden ratio of lightweight, aerodynamic, and comfortable

 • Laag gewicht

 • Aerodynamica

 • Comfort

 • Veelzijdigheid

Jouw kleur raw carbon/silver

Jouw framemaat

Jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Terug

MET DEZE REKENFORMULE BEREKEN JE DE JUISTE FRAME- EN ZITHOOGTE:

Race / Gravel Binnenbeenlengte x 0,66 = framehoogte in cm
MTB Maat S: 155 – 172 cm lichaamslengte
Maat M: 173 – 182 cm lichaamslengte
Maat L: 183 – 192 cm lichaamslengte
Maat XL: >192 cm lichaamslengte
Fitness
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Trekking / Tour
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Binnenbeenlengte x 0,885 = zithoogte bij alle soorten fietsen

Indien de uitgerekende framehoogte exact tussen waarden in ligt, heb je de keuze: kies de kleinere framemaat als je sportieve zithouding in wilt nemen en de grotere framemaat als je een comfortabelere zithouding prefereert.


In onze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de framemaat bepaalt. We leggen eveneens uit hoe je de schouderbreedte, binnenbeenlengte en armlengte eenvoudig zelf op kunt meten.
Neem bij vragen over het bepalen van de juiste maat contact op met een van onze experts!

Bekijk nu de bijbehorende video.

5.337,24

Prijs incl. btw excl. € 39,95 (verzendkosten naar Nederland)

 • Built in Bocholt, Duitsland
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • 6 jaar Crash Replacement op frames en ROSE voorvorken

De X-LITE SIX DISC Force eTap AXS is een lichtvoetig, razendsnel projectiel met elektronische versnellingen. Met deze fiets kun je niet anders dan gas geven.

 • Gewicht
  ca. 7,0 kg*
 • Framemateriaal
  Carbon
xlite-six-disc-force-etap-axs-f1

Individuele, fijngevoelige schakelperformance

AXS belooft een unieke schakelperformance en werkt nauwkeurig, stil en veilig. Een app biedt omvangrijke individualiseringsmogelijkheden en een blik in de prestatiegegevens van jouw fiets. Dankzij X-Range staat een groot schakelbereik en een compactere vertanding tot jouw beschikking zodat je altijd de juiste versnelling vindt.

xlite-six-disc-force-etap-axs-f2

Lichtvoetig & razendsnel

Deze sportieve, pittige allrounder rijdt op superlichte ROSE RC Forty/Fifty Disc Carbon wielen. Door het asymmetrische en bolvormige velgprofiel reduceren de chique carbon velgen niet alleen de luchtweerstand, maar ook storende stuurkrachten bij sterke zijwind.

xlite-six-disc-force-etap-axs-f3

Performance en een heleboel speed

Deze fiets verleidt jou om het tempo telkens hoog te houden. De racegenen blijken vooral uit de sportieve framegeometrie. Superlicht en licht geslopt: een gestroomlijnd frame met waanzinnige aerodynamische waarden.

 • Beschrijving

  Een lichtvoetig, razendsnel projectiel met elektronische versnellingen: de X-LITE SIX DISC Force eTap AXS. De racegenen blijken vooral uit de sportieve framegeometrie. Superlicht en licht geslopt: een gestroomlijnd frame met waanzinnige aerodynamische waarden. De Ritchey WCS Streem Carbon, met een laag gewicht, en de stootdempende zadelpen ronden het hoogwaardige pakket af. AXS belooft een unieke schakelperformance - nauwkeurig, stil en veilig. Een app biedt omvangrijke individualiseringsmogelijkheden en een blik in de prestatiegegevens van jouw fiets. Dankzij X-Range staat een groot schakelbereik en een compactere vertanding tot jouw beschikking zodat je altijd de juiste versnelling vindt. Deze sportieve, pittige snelheidsmachine rijdt op onze superlichte en hoogwaardige ROSE RC Forty/Fifty Disc Carbon wielen. Dankzij het asymmetrische velgprofiel reduceren de handgespaakte carbon velgen niet alleen de luchtweerstand, maar heb je ook niet langer last van een storende zijwind. De Schwalbe Pro One TT classic Skin 700x25c banden zorgen voor betrouwbare grip, veiligheid en een soepel rijgedrag. Perfect, om hoge snelheden te bereiken. Heb je liever bredere banden? Geen probleem! De X-LITE SIX DISC is compatibel met banden tot een effectieve breedte van 30 mm. Met de bijtgrage schijfremmen kom je ook bij hoge snelheden veilig tot stilstand. Deze fiets verleidt jou echter om het tempo telkens hoog te houden.


  * ca. 7,0 kg, afhankelijk van de afmontage zijn afwijkingen tot +/- 5% mogelijk, gewicht bij framekleur UD-Carbon/Piano-Black, maat 57 cm, compact, zonder pedalen

 • Afmontage

 • Framegeometrie

 • Beoordelingen

Bekijk alle modellen

AUTUMN & WINTER COLLECTION

ROSE Dropbar Cycling Fashion 2021

Discover all styles of the collection