X-LITE SIX DISC Ultegra Di2

Goed beoordeeld

Zoom

X-LITE SIX DISC Ultegra Di2

Bestelnummer: 231129805

Ultieme verhouding tussen aerodynamica, een laag gewicht en comfort

 • Laag gewicht

 • Aerodynamica

 • Comfort

 • Veelzijdigheid

Jouw kleur raw carbon/silver

Jouw framemaat

Jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Terug

MET DEZE REKENFORMULE BEREKEN JE DE JUISTE FRAME- EN ZITHOOGTE:

Race / Gravel Binnenbeenlengte x 0,66 = framehoogte in cm
MTB Maat S: 155 – 172 cm lichaamslengte
Maat M: 173 – 182 cm lichaamslengte
Maat L: 183 – 192 cm lichaamslengte
Maat XL: >192 cm lichaamslengte
Fitness
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Trekking / Tour
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Binnenbeenlengte x 0,885 = zithoogte bij alle soorten fietsen

Indien de uitgerekende framehoogte exact tussen waarden in ligt, heb je de keuze: kies de kleinere framemaat als je sportieve zithouding in wilt nemen en de grotere framemaat als je een comfortabelere zithouding prefereert.


In onze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de framemaat bepaalt. We leggen eveneens uit hoe je de schouderbreedte, binnenbeenlengte en armlengte eenvoudig zelf op kunt meten.
Neem bij vragen over het bepalen van de juiste maat contact op met een van onze experts!

Bekijk nu de bijbehorende video.

5.591,44 €

Prijs incl. btw excl. € 39,95 (verzendkosten naar Nederland)

 • Built in Bocholt, Duitsland
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • 6 jaar Crash Replacement op frames en ROSE voorvorken

De X-LITE SIX DISC Ultegra Di2 is onze extreem snelle racefiets met elektronische Ultegra Di2 versnellingen. Deze lichte racer rijdt op superlichte en hoogwaardige ROSE RC Forty/Fifty Disc Carbon wielen.

 • Gewicht
  ca. 6,9 kg*
 • Framemateriaal
  Carbon
xlite-six-disc-ultegra-di2-f1

Eenvoudige handling en razendsnel schakelen

Hier komt de elektronica om de hoek kijken! Dit model wordt aangedreven door de elektronische Ultegra Di2 waarmee razendsnel schakelen een eitje is.

xlite-six-disc-ultegra-di2-f2

Performance en een heleboel speed

Deze fiets verleidt jou om het tempo telkens hoog te houden. De racegenen blijken vooral uit de sportieve framegeometrie. Superlicht en licht geslopt: een gestroomlijnd frame met waanzinnige aerodynamische waarden.

xlite-six-disc-ultegra-di2-f3

Lichte wielrenfiets met racegenen

Chique ROSE RC-Forty/Fifty Disc carbon wielen reduceren de luchtweerstand en storende stuurkrachten bij heftige zijwind. De Schwalbe Pro One TT classic Skin 700x25c banden zorgen voor betrouwbare grip en een soepel rijgedrag. Perfect voor een heleboel speed.

 • Beschrijving

  De X-LITE SIX DISC Ultegra Di2 is een extreem snelle racefiets met elektronische Ultegra Di2 versnelling. Deze lichte snelheidsmachine rijdt op onze superlichte en hoogwaardige ROSE RC Forty/Fifty Disc Carbon wielen. Dankzij het asymmetrische velgprofiel reduceren de handgespaakte carbon velgen niet alleen de luchtweerstand, maar heb je ook niet langer last van een storende zijwind. De Schwalbe Pro One TT classic Skin 700x25c banden zorgen voor betrouwbare grip, veiligheid en een soepel rijgedrag. Perfect, om hoge snelheden te bereiken. Heb je liever bredere banden? Geen probleem! De X-LITE SIX DISC is compatibel met banden tot een effectieve breedte van 30 mm. Met de bijtgrage schijfremmen kom je ook bij hoge snelheden veilig tot stilstand. Deze fiets verleidt jou echter om het tempo telkens hoog te houden. De racegenen blijken vooral uit de sportieve framegeometrie. Superlicht en licht geslopt: een gestroomlijnd frame met waanzinnige aerodynamische waarden. De Ritchey WCS Streem Carbon, met een laag gewicht, en de stootdempende zadelpen ronden het hoogwaardige pakket af. Een ander voordeel van de fiets: het frame beschikt reeds over de bevestigingsmogelijkheid voor een Dura Ace vermogensmeter. Dit model wordt aangedreven door de elektronische Ultegra Di2 waarmee razendsnel schakelen een eitje is.


  * ca. 6,9 kg, afhankelijk van de afmontage zijn afwijkingen tot +/- 5% mogelijk, gewicht bij framekleur UD-Carbon/Piano-Black, maat 57 cm, compact, zonder pedalen

 • Afmontage

 • Framegeometrie

 • Beoordelingen

Bekijk alle modellen

AUTUMN & WINTER COLLECTION

ROSE Dropbar Cycling Fashion 2021

Discover all styles of the collection