Sale

Sale

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

415 zoekresultaten

Sale

Aantrekkelijke restvoorraden en overjarige modellen op het gebied van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

In de ROSE SALE vind je een voortdurend wisselend aanbod aan losse producten, restbestanden en oudere modellen die we voor jou hebben geselecteerd. Van kleine reserveschroeven en jerseys tot fietstassen en hoogwaardige racefietsen - hier vind je de beste aanbiedingen en dat van bekende merken. Veel artikelen zijn nog maar in enkele maten of kleuren beschikbaar, dus wees er snel bij.Fietsen SALE

In onze fietsen SALE vind je topmodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Mountainbikes, e-bikes, racefietsen, gravelbikes, trekkingfietsen, cyclocrossers of reisfietsen: hier is voor elk wat wils. De fietsen die je hier ziet zijn restbestanden, niet meer geproduceerde en oudere modellen, showroommodellen en tweedehands fietsen die we, exclusief in onze webshop, aanbieden.


Fietskleding SALE

In onze wielerkleding SALE hebben we constant wisselende restbestanden, oudere modellen en losse producten. Hier vind je fietshelmen, regenjacks, winterhandschoenen en functionele jerseys voor op de racefiets, MTB en in je vrije tijd van bekende merken zoals assos, VAUDE, ALÈ, ENDURA en nog veel meer. Het aanbod verandert voortdurend en derhalve is het de moeite waard regelmatig een kijkje te nemen.


Fietsonderdelen SALE

Ketting gebroken of band lek? In onze bike parts SALE vind je hoogwaardige onderdelen voor je fiets. Hier vind je vast en zeker het juiste reserveonderdeel of het passende onderdeel om je fiets weer in vorm te krijgen. Binnen ons grote aanbod aan fietsonderdelen vind je van kleine schroefjes tot hoogwaardige wielsets voor ieder wat wils. Bekijk de producten van onder andere SHIMANO, ERGON, Continental, MAVIC en nog veel meer!


Fietsaccessoires SALE

Je bent op zoek naar een fietstas, een fietscomputer, een fietspomp, een fietsslot of andere accessoires voor je fiets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze fietsaccessoires SALE vind je een groot aanbod accessoires, van bidons tot fietstrainers. Sla nu je slag, voordat de aanbiedingen weggekaapt zijn.


Houd er rekening mee dat we niet altijd producten uit alle categorieën en in alle maten en kleuren in de aanbieding hebben. Het SALE aanbod verandert continu en derhalve is het de moeite waard regelmatig een kijkje te nemen.