Jacket Gaiole L gravel windjack dames

Abstract SKU
2703412
SKU
231935201
Abstract Product Id
145957
Concrete Product Id
599056
SALE
Jacket Gaiole L gravel windjack dames
Jacket Gaiole L gravel windjack dames
Jacket Gaiole L gravel windjack dames
Jacket Gaiole L gravel windjack dames
Jacket Gaiole L gravel windjack dames
Jacket Gaiole L gravel windjack dames
Jacket Gaiole L gravel windjack dames
Jacket Gaiole L gravel windjack dames
Jacket Gaiole L gravel windjack dames
Jacket Gaiole L gravel windjack dames

Schöffel Jacket Gaiole L gravel windjack dames

33,76 € Adviesprijs € 119,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 231935201

Kleur zen blue

Maat

Maattabel
Details

De Jacket Gaiole L van Schöffel is een zeer licht en robuust graveljack met geïntegreerde pack-away zak die veel bescherming biedt tegen wind en regen. Het dameswindjack is door het gebruikte PERTEX QUANTUM materiaal winddicht, waterafstotend en ademend. De duurzame S.CAFÉ-vezels van het gebruikte materiaal zorgen voor natuurlijke geurremming en hebben goede droogeigenschappen.
Met dit graveljack ben je goed beschermd bij wisselvallig weer en tegen stevige windstoten. Stap op je fiets "don´t waste your time burning fuel!".

Details:
• licht en robuust gravelwindjack voor dames
• deels doorzichtig
• winddicht, waterafstotend en ademend door PERTEX QUANTUM materiaal
• slimme materiaalmix voor hoog draagcomfort door 4D BODY MAPPING
• een waterafstotende afwerking laat opspattend water en vuil eraf druppen
• S.CAFÉ vezels werken geurneutraliserend en zijn sneldrogend
• staand halsboordje met verstevigde kin voor optimaal draagcomfort
• doorlopende 1-weg ritssluiting voor met windkering
• elastische zoom en mouwboordjes
• optimale pasvorm door voorgevormde ellebogen
• activiteitspecifieke pasvorm
• geïntegreerde Pack-Away zak
• verlengd rugpand
• Slim Fit pasvorm
• WR PFC-vrij

Materiaal:
• basismateriaal: 100% polyamide (gerecycled)
• bovenstof: 100% polyester (S.Café)

Leveringsomvang:
• 1 x Schöffel Jacket Gaiole L windjack voor dames

Highlights & technologieën:

4D BODYMAPPING:
4D bodymapping is een ontwerpprincipe gebaseerd op lichaamszones, sporten, activiteitsniveaus en weersomstandigheden. 4D bodymapping-kleding bestaat uit een steeds veranderende mix van materialen en technologieën die warmte op relevante plaatsen vasthouden, vocht optimaal afvoeren en een ideale bewegingsvrijheid combineren met een goede bescherming tegen het weer. Zo ben je in nagenoeg alle weersomstandigheden goed beschermd en kun je je volledige potentieel ontplooien.

PERTEX QUANTUM:
Pertex Quantum maakt gebruik van uiterst fijne garens voor de productie van lichte en toch uiterst sterke en robuuste materialen. Hun zachtheid maakt donsisolatie en synthetische isolatie met volledige grip mogelijk.
Eigenschappen: extreem licht (35 g/m²) en tegelijk zeer robuust, winddicht, waterafstotend, ademend, zacht aanvoelend, donsbestendig

S.CAFÉ:
Om nog meer vooruitgang te boeken op het gebied van duurzaamheid, maakt Schöffel gebruik van de milieuvriendelijke technologie S.CAFÉ: een technisch vezelcomposiet van polyestervezels. Uit het afvalproduct koffiedik, dat ontstaat uit koffiebonen tijdens het conventionele koffiezetten, wordt koffie-olie gewonnen. Dit wordt vervolgens vermengd met een granulaat, dat in feite de spindopvloeistof is. Zo worden de eigenschappen van het polyester verbeterd, zoals een optimale geurneutralisatie, een snellere droging en een natuurlijk antibacterieel effect. De spindopvloeistof wordt vervolgens gebruikt om het S.CAFÉ-garen te produceren. Zo voldoet de steeds hernieuwbare grondstof als textielcomponent op natuurlijke wijze aan de hoge kwaliteitseisen.

WR PFC VRIJ:
Met PFC wordt een groep van chemicaliën aangeduid die tussenproducten, hulpstoffen of afbraakproducten van bepaalde fluorcarbonverbindingen zijn. Ze worden door hun permanent water- en vetafstotende eigenschappen bij de productie van kleding gebruikt, om deze te impregneren. PFC-resten kunnen echter niet worden afgebroken en kunnen een risico vormen voor de gezondheid. Met de water- en vuilafstotende WR impregnering (waterafstotend) van dit product is de oppervlaktebehandeling PFC vrij en dus milieuvriendelijk uitgevoerd.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
13000 8005
GTIN:
4061636956600
Pasvorm:
Slim fit
Beoordelingen 1
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(1)

Artikel beoordelen

Jacket Gaiole L gravel windjack dames

Kleur: 
zen blue
Maat:
44