•  50,000 artikelen direct op voorraad
 •  Gratis retourneren
 •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
 •  1 maand recht op retournering
 •  Fietsmontage in Duitsland

Beurzen en evenementen

Ervaar ROSE Bikes van heel dichtbij!

Ook dit jaar trekt ons event-team door heel Europa om jou onze nieuwe producten van 2020 te laten zien. Laat je informeren over onze fietsen en maak een testrit! Of je nu zoekt naar een comfortabele e-bike of een sportieve racefiets of MTB - bij ons vind je de passende fiets!

INTERNATIONAAL

Italië

 • Een eldorado voor wielrenners - bochtige haarspeldbochten, pittige beklimmingen, steile afdalingen - en dat alles met de nieuwe racefietsen van ROSE. Bij wielertochten met gids kun onze marathon en race wielrenfietsen met hart en nieren testen.
 • Let´s shred together! Als je jouw bike net getuned hebt, is het moment dat je de trail opstapt extra spannend! Zodat je goed beslagen ten ijs komt, bieden wij jouw eerst nog een rijtechniektraining aan op onze nieuwste MTB‘s uit de categorieën tour/all mountain, tour/trail, en XC. Ready to shred?
 • 24-07 t/m 26-07-2020 – Bike Festival Riva, Riva

  All about ROSE Bikes! Aan het mooie Gardameer maken onze nieuwe mountainbikes kennis met de mooie wereld van het biken. TEST onze MTB’s uit de categorieën: trail/all mountain, tour/trail, freeride, enduro en XC. Graag ook nog wat gravel erbij? Geen probleem, wij nemen het voor je mee: Stand H 6.

Oostenrijk

 • 11-06 t/m 14-06-2020 – 6e Bike Opening Sölden, Sölden

  “De meest feestelijke start in het bikeseizoen“ – volgepakt met ROSE testbikes uit de categorieën: trail/all mountain, tour/trail, freeride, enduro, dirt en XC. Let´s start the party!
 • 01-07 t/m 05-07-2020 – Glemmride, Saalbach

  “Ride with the Pros” – veelsprekend? Bij de Glemmride kom je als echte mountainbiker volledig aan je kosten. Naast onze grote testvloot uit de MTB-segmenten trail/all mountain, tour/trail, freeride, enduro, dirt en XC kun je bij de FMB World Tour Gold Stop onze atleten ontmoeten.

Zwitserland

 • 11-09 t/m 13-09-2020 – TestRIDE, Lenzerheide

  De naam zegt het al. TEST onze MTB’s uit de categorieën: trail/all mountain, tour/trail, freeride, enduro, XC en RIDE. Graag ook nog wat gravel erbij? Geen probleem, wij nemen het voor je mee:

Duitsland

 • 26-06 t/m 28-06-2020 – E-Bike Festival Dortmund

  Drie dagen geëlektriseerd door het leven - of toch gewoon voor altijd? We demonstreren het volledige spectrum van de e-mobiliteit. Je bent geëlektriseerd? Bezoek ons dan op stand 314 en test onze nieuwe bikes: stand 314.
 • 10-07 t/m 12-07-2020 – E-Bike-Days, München

  Drie dagen geëlektriseerd door het leven - of toch gewoon voor altijd? Wij demonstreren ons complete spectrum van de e-mobiliteit in het Olympiapark München. Je bent geëlektriseerd? Bezoek ons dan en test onze nieuwe artikelen.
 • 01-08 t/m 02-08-2020 – 24-h-Rennen, Duisburg

  Het is een van de grootste NONSTOP MTB-wedstrijden van Europa - het ROSE 24-h-Rennen door het Landschaftspark Duisburg-Nord. Kom ook en moedig de 2000 renners aan bij de beklimming van de Monte Schlacko. Naast de technische support (24h) presenteren we ook onze nieuwe MTB’s.
 • 16-08-2020 – ROSE Bikes RTF

  De RC77 organiseert elk jaar een fietstocht (Radtourenfahrt - RTF) voor iedereen! Van familietochten tot professionele tochten is er voor elke fietsers wel een passende tocht bij, van 28 tot 152 km. Zin om mee te fietsen?
 • 21-08 t/m 23-08-2020 – Bike Festival Willingen

  Het motto: “All about ROSE Bikes” nemen we van het Bike Festival Riva mee naar het Sauerland. Ook hier is het devies: SHREDDEN! Test onze MTB‘s uit de categorieën trail/all mountain, tour/trail, freeride, enduro en XC. Graag ook nog wat gravel erbij? Geen probleem, wij nemen het voor je mee: stand B10.
 • 30-08-2020 – Neue Mobilität jetzt

  Maak deel uit van de connected mobiliteit van morgen! Spannende lezingen en gave acties rondom e-mobiliteit en richtingwijzende projecten op één plek. Bezoek ons in de BIKETOWN Bocholt en draag je steentje bij aan de connected mobiliteit van morgen! Info vanaf juli 2020.
 • 07-09 t/m 13-09-2020 – Audi Nines, Birkenfeld

  Naar de maan en weer terug? Ja, je zou kunnen denken dat de steengroeve Ellweiler in Birkenfeld met zijn buitenaards aandoend landschap in het heelal ligt. Vlieg met ons naar de maan en zie de freeriders en slopestylers live in actie!
 • Deze wedstrijd die voor iedereen is opengesteld behoort tot de meest populaire van zijn soort! En het beste: je hebt het gevoel een prof te zijn, want het complete traject is afgezet! Wees erbij en wek de prof in jezelf op! Wij zijn er bij en presenteren onze nieuwe racefietsen.
 • 18-09 t/m 20-09-2020 – Dirtmasters, Winterberg

  Wie mag Europa’s grootste freeride festival niet ontbreken? WIJ! Daarmee bedoelen we jou, onze atleten (Lukas Knopf, Erik Fedko, Marc Diekmann...) en onszelf! Join us: coole acties en signing sessions zijn gepland - en natuurlijk hebben we een heleboel SOUL FIRES en THE BRUCES bij ons!

Hier vind je meer informatie over de beurzen en evenementen van dit seizoen:

facebook button instagram button></a>
      </div>
</div>
      </div>

  
  
      <div class=