producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 110 jaar familietraditie
  Rose

  De nieuwe GORE-TEX® SHAKEDRY jas met stretchtechnology

  Facelift voor de hoogwaardige jas van GORE® WEAR 


  De constante innovaties en ontwikkelingen van GORE® WEAR gaan ook aan de GORE-TEX® SHAKEDRY membraan niet voorbij. Het continu wind- en waterdichte, vederlichte en zeer ademende materiaal laat de regen afparelen. Kort uitschudden en de jas is zo droog alsof het nooit geregend heeft. Wat kun je daaraan nog verbeteren? 

  GORE® WEAR doet er nu een schepje bovenop en voorziet het GORE-TEX® SHAKEDRY materiaal van een stretchtechnologie. Zo is het materiaal licht flexibel, is een nog betere pasvorm mogelijk en blijft het windicht, waterdicht en ademend.


  Door het meeweven van de elastische inserts in het GORE-TEX® SHAKEDRY materiaal biedt GORE® WEAR een nog beter jack met een uitstekende pasvorm dat tijdens de training of wedstrijd minder in de wind wappert, dicht aan je lichaam gedragen wordt en onbeperkte bewegingsvrijheid biedt. Door de strategische positionering van de inserts onder de mouwen, bij de heup en de bovenkant van de rug, kan de renner uit het zadel of een aerodynamische houding innemen, zonder dat de jas verschuift.


  Reserveer nu een exemplaar van deze jas van GORE® WEAR die bij ROSE Bikes, als een van de weinige uitgekozen dealers, verkrijgbaar zal zijn.


  Overtuig jezelf!

  GORE WEAR
  GORE WEAR C7 GORE-TEX SHAKEDRY STRETCH JACKET for men

  The C7 GORE-TEX SHAKEDRY STRETCH JACKET by GORE WEAR is a close-fitting high-end waterproof jacket with external GORE-TEX ACTIVE. Water simply rolls off from the surface and is not absorbed by the...

  € 335,50
   
     laad kaart
  'laad kaart