De ultieme upgrade voor jouw fietsschoenen
Maximale controle, stabiliteit en prestaties met inlegzolen van SOLESTAR

SOLESTAR inlegzolen zijn 10 jaar geleden voor fietsers van alle prestatieniveaus ontwikkeld om de ergonomie op de fiets bij het contactpunt van voet en pedaal te optimaliseren. Tegenwoordig hoort SOLESTAR bij de standaarduitrusting in de internationale, professionele wielersport.

Het verschil tussen SOLESTAR zolen en andere inlegzolen berust op een gepatenteerde opbouw en stabiele materialen die voor de zolen worden gebruikt.

Het motto van SOLESTAR: één zool voor alle voeten!

Hoewel elke voet anders is, is de optimale positie van de voet in de wielerschoen altijd dezelfde: de neutrale positie. In deze houding staat de voet recht, zonder naar buiten of binnen te knikken. Door de unieke stabiliseringsdelta brengen de SOLESTAR inlegzolen de voeten precies in deze positie. Daardoor wordt een individuele, verkeerde houding gereduceerd en een biomechanische optimale ergonomie bereikt. De lichte en tegelijk stijve glasvezel- en carbonkern in de zool zorgt ervoor dat de voeten daar ook bij intensieve belastingen blijven.

Vergeleken met inlegzolen van kunststof garanderen de hoogwaardige materialen van SOLESTAR bovendien een wezenlijk langere levensduur van de zolen.

Het SOLESTAR effect:
 • meer comfort in de fietsschoen
 • vermijding van overbelasting
 • meer performance
 • meer stabiliteit en controle
 • Welke SOLESTAR zolen voor welke renner?

  SOLESTAR KONTROL
  SOLESTAR KONTROL inlegzolen zijn ideaal voor ambitieuze wegrenners (weg, MTB, XC). De lichte en stijve glasvezelkern combineert een optimale krachtoverdracht met comfort.

  SOLESTAR BLK
  SOLESTAR BLK inlegzolen zijn er voor renners die hoge eisen aan hun uitrusting stellen. Ze beschikken over een carbonkern en worden in alle wielersportdisciplines door talrijke Pro-Tour renners gebruikt. Ze garanderen optimale stabiliteit en houvast in de fietsschoen.

  TOUR
  SOLESTAR TOUR inlegzolen bieden de perfecte ondersteuning tijdens fietstochten, gaan overbelastingverschijnselen tegen en verminderen de vermoeidheid van de spieren. De flexibele zoolkern van glasvezel biedt comfort en stabiliteit voor het gebruik in normale, dagelijkse schoenen of sportschoenen.

  Gemaakt in Duitsland | SOLESTAR tevredenheidsgarantie
  SOLESTAR zolen worden voor 100 % in Duitsland gemaakt en hebben een tevredenheidsgarantie van 6 weken.