•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Summer Rides
ZO PAK JIJ JE FIETS IN VOOR DE VAKANTIE!

De zomer is de tijd om vakantie te vieren! En wat mag je dan beslist niet thuis laten? Je fiets!
Een reis met de fiets moet goed gepland zijn. Hoe pak ik mijn fiets in? Moet ik mijn fiets bij de vliegtuigmaatschappij aanmelden? Welke fietsdrager kies ik? Om samen met je fiets van de reis te kunnen genieten en zonder stress op je bestemming aan te komen, hebben we vandaag enkele tips voor het probleemloze transport van je fiets.

Hoe verpak ik mijn fiets voor de vlucht?
Zodat je racefiets onbeschadigd op de plaats van bestemming aankommt, zijn er verschillende vliegkoffers beschikbaar. Enerzijds zijn er softcases die je fiets basisbescherming bieden en in een hotelkamer eenvoudig op te bergen zijn. Anderzijds zijn er hardcases of vliegkoffers, stevige koffers speciaal voor de fiets. In sommige gevallen wordt een wieltas meegeleverd waarin je de kwetsbare wielen kunt opbergen.

Hoe transporteer ik mijn fiets als ik met de auto reis?

De tijden dat je je fiets met gedemonteerde wielen op de achterbank of kofferbak transporteerde zijn voorbij. Tegenwoordig is dit niet meer nodig omdat er diverse fietsdragers voor op de auto beschikbara zijn. Praktisch en veilig, ook als je meerdere auto's vervoert. In een handomdraai is je fiets bevestigd. Fietsdragers voor aan de achterklep of trekhaak zijn eenvoudig te monteren en in tegenstelling tot klassieke dakdragers eenvoudig te beladen. Of je fiets nu toch op het dak staat, je een trekhaakdrager gebruikt of kiest voor een zwenkbare drager: met een modern fietstransportsysteem is je fiets betrouwbaar bevestigd en bij aankomst meteen startklaar.

Met deze praktische tips verlies je geen tijd en kun je direct na aankomst op je fiets stappen. In onze video laten we zien hoe eenvoudig het transporteren van je fiets is met de hoogwaardige fietsdragers van Thule: