SKU
2053972
Abstract Product Id
26326
Concrete Product Id
83639

Tacx Bushido Smart T2780 hometrainer

Artikelnummer: 2053972

De Bushido is in de serie van de smarttrainers uitgerust met een krachtige rem. Zijn elektrische motorrem met een maximale weerstand van 1400 Watt zor... Meer details

Leverbaar over 2 dagen

i.p.v. € 679,00 507,39 

Prijs incl. btw
excl. € 0,00 verzendkosten naar Nederland

Je staat op het punt het standaarmodel te bestellen.
Jouw configuratie wordt niet toegepast.
Indien je de geconfigureerde fiets wilt bestellen, klik dan hier.

Of wil je toch het standaardmodel bestellen?

Details

De Bushido is in de serie van de smarttrainers uitgerust met een krachtige rem. Zijn elektrische motorrem met een maximale weerstand van 1400 Watt zorgt voor een soepele pedaaltred, ook tijdens steile beklimmingen. Aangezien de weerstand dynamisch is geregeld en telkens opnieuw wordt berekend, ontstaat een zeer realistisch rijgevoel. Met de Tacx Cycling app kun je de trainer snel en eenvoudig met jouw tablet of smartphone verbinden. De Bushido heeft niet een eigen stroomvoorziening en is dus volledig draadloos. Je hoeft ook geen kabel voor netspanning aan te sluiten. Evenals de andere trainers maakt de Budshido voor de communicatie met de verbonden apparaten gebruik van de transmissietechnologieën ANT+ en Bluetooth® Smart. Om jouw tablet of smartphone aan het stuur te bevestigen, adviseren wij (optioneel) de Tacx T2092 tablethouder, art.nr. 2005692.
• Tacx Cycling app (voor tablet of smartphone) kan gratis gedownload worden (internetverbinding moet aanwezig zijn, actuele compatibiliteiten vind je op www.Tacx.com)
• via de Tacx Cycling app kunnen ook Tacx videos voor jouw tablet worden aangeschaft om klassieke wedstrijden en legendarische etappes na te rijden (incl. demovideo Mont Faron, Toulin; snelheidsweergave)
• weergave van snelheid, vermogen en trapfrequentie, ook als dynamische grafiek tijdens de rit
• optionele weergave van de hartslag met bij het tablet of de smartphone passende borstband (niet meegeleverd)
• aanmaken van eigen trainingsprogramma’s, vooringestelde fitnesstest, opslag van gegeven om achteraf te kunnen analyseren (alleen mogelijk bij tablet app) en vrije training
• geschikt voor 26” – 29” fietsen met een wielbuitenØ van 610 – 720 mm
• incl. speciale snelspanner voor de achternaaf en steun voor het voorwiel ‘Skyliner’
• voor fietsen met een steekas heb je de adapter T1706/1707 nodig, art.nr. 2006415
• compatibel met trainingssoftware ZWIFT
Nummer van de fabrikant: T2780

Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

(0)

Alleen ingelogde klanten die het product gekocht hebben, kunnen het artikel beoordelen. Log in om een beoordeling te kunnen schrijven.