•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Wij zijn helemaal bevangen door het Tourvirus en zitten het liefst zo veel mogelijk op het zadel!

Doe jij ook niets liever dan fietsen, maar beschik je niet over het passende materiaal? Doe dan mee met onze verloting en win een X-LITE FOUR DISC Ultegra. Schijf een mail met een korte uitleg waarom jij deze fiets moet winnen naar [email protected] of tag onder het Facebook of Instagram bericht twee vrienden die je mee wilt nemen tijdens je eerste rit op de te winnen fiets.


Actievoorwaarden en gegevensbescherming

Deelnemers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn. ROSE Bikes GmbH is als organisator verantwoordelijk voor deze campagne/actie. Deelname aan deze actie is noch aan kosten, noch aan de afname van goederen en/of diensten gebonden.

   

De actie begint op 19 juli 2018, 20.00 uur en eindigt op 30 juli 2018, 10.00 uur.

Deze actie staat los van Facebook en wordt op geen enkele wijze door Facebook gesponsord, ondersteund of georganiseerd. De ontvanger van de door deelnemers ingevoerde gegevens is niet Facebook, maar de organisator. Vragen, opmerkingen of klachten zijn derhalve uitsluitend aan de organisator te richten. In het geval de actievoorwaarden geschonden worden of er pogingen tot technische manipulatie gedaan worden, kan de organisator bepaalde deelnemers van deelname aan de actie uitsluiten. In die gevallen kunnen prijzen ook achteraf worden teruggevorderd.

De volgende prijs wordt uitgekeerd:

  • X-LITE FOUR DISC ULTEGRA in de kleur grey/lightning yellow (art.nr. 226375501)

Informatie over het verloop van de actie

  • Om aan de verloting deel te nemen, moet in een commentaar onder de bijdrage op Facebook/Instagram twee personen getagt worden met wie de deelnemer met de te winnen fiets de eerste tocht wil maken.
  • Een ander mogelijkheid om te winnen, is een e-mail schrijven met een korte uitleg waarom de deelnemer deze fiets moet winnen. Richt de mail aan: [email protected]
  • De winnaar wordt door een jury van twee personen van ROSE Bikes GmbH geloot.
  • De winnaar wordt via een commentaar of per mail op de hoogte gebracht en gevraagd een persoonlijk bericht met naam, adresgegevens en e-mailadres naar ROSE Bikes te sturen. Deze gegevens worden in het systeem van ROSE Bikes GmbH opgeslagen om de fiets toe te kunnen zenden. De gegevens worden aan de postbezorger doorgegeven zodat het pakket kan worden bezorgd. Meer informatie over gegevensbescherming is te vinden onder de volgende link: https://www.rosebikes.nl/gegevensbescherming

 De organisator neemt na afloop van de actie binnen 12 uur contact op met de winnaar. De winnaar dient hier aansluitend met een persoonlijk bericht op te reageren. Indien binnen 48 uur niet gereageerd wordt, behoudt de organisator zich het recht voor de prijs aan een andere deelnemer toe te kennen. Het uitbetalen in contanten is uitgesloten, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Vertegenwoordigers, medewerkers, handelaars en partners van de organisator evenals alle personen die bij het ontstaan en uitvoeren van de actie zijn betrokken en familieleden van alle hierboven genoemde personen zijn van deelname aan de actie uitgesloten. Voor technische of andersoortige problemen die niet door de organisator beïnvloed kunnen worden, kan de organisator niet aansprakelijk worden gesteld. Door de deelname aan de actie accepteert de deelnemer deze actievoorwaarden. 

Slotbepalingen

Uitsluitend het recht van de Bondsrepubliek Duitsland is van toepassing. Deze actievoorwaarden, evenals andere mededelingen over de verloting vormen de afsluitende regelingen van deze actie. Indien afzonderlijke bepalingen van deze actievoorwaarden ongeldig zijn of worden, blijft de geldigheid van de overige actievoorwaarden onaangetast. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Door de deelname aan de actie accepteert de deelnemer deze actievoorwaarden.