STATUS SOLID COLOR Urban fietshelm

Abstract SKU
2721261
SKU
234417101
Abstract Product Id
267092
Concrete Product Id
695284
SALE
Nieuw
Voorraad beperkt
STATUS SOLID COLOR Urban fietshelm
STATUS SOLID COLOR Urban fietshelm
STATUS SOLID COLOR Urban fietshelm
STATUS SOLID COLOR Urban fietshelm
STATUS SOLID COLOR Urban fietshelm
STATUS SOLID COLOR Urban fietshelm
STATUS SOLID COLOR Urban fietshelm
STATUS SOLID COLOR Urban fietshelm
STATUS SOLID COLOR Urban fietshelm
STATUS SOLID COLOR Urban fietshelm
STATUS SOLID COLOR Urban fietshelm
STATUS SOLID COLOR Urban fietshelm

TSG STATUS SOLID COLOR Urban fietshelm

55,87 € Adviesprijs € 89,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234417101

Kleur satin black

Maat

Maattabel Levertijd 4 - 8 werkdagen

Store beschikbaarheid

Details

De STATUS SOLID COLOR stadsfietshelm van TSG maakt indruk met zijn lichtheid en duurzaamheid dankzij de beproefde IN-MOLD constructie en is ideaal voor de rit naar kantoor, universiteit of school. Hij is voorzien van het slimme SNUG FIT design zodat de helm stevig op je hoofd zit. De LOW FIT zorgt voor nog meer bescherming en dankzij DIAL FIT kun je de urban helm in een handomdraai precies afstemmen op jouw behoeften. Daarnaast zorgt het ventilatiesysteem met dertien ventilatieopeningen voor een koel hoofd tijdens je rit door de stad. Last but not least scoort de helm dankzij een afneembaar led-achterlicht.

Details:
• veelzijdig inzetbare uniseks urban helm
• polycarbonaat buitenschaal met IN-MOLD constructie voor betere stabiliteit
• in hoogte verstelbaar DIAL FIT System met verstelwieltje op het achterhoofd
• lage LOW FIT voor meer bescherming
• SNUG FIT design voor een ideale pasvorm en stevigheid
• 13 ventilatieopeningen met AIR FLOW kanalen voor optimale ventilatie
• sneldrogende en wasbare pads in twee maten voor TUNED FIT aanpassing
• afneembaar ledlicht aan de achterkant van het hoofd
• verstelbare kinbandjes
• reflecterende design-elementen

Technische gegevens:
• CE EN 1078+A1:02 2013, CPSC
• gewicht: ca. 330 g (maat S/M)

Leveringsomvang:
• 1 x TSG STATUS SOLID COLOR Urban City fietshelm

Highlights & technologieën:

IN-MOLD:
Bij de IN-MOLD constructie wordt de robuuste polycarbonaat buitenschaal tijdens het opschuimen van de schokabsorberende EPS-binnenschaal in een handeling met deze binnenschaal verlijmd. De helm wordt hierdoor, zonder extra gewicht, nog robuuster. Door dit productieproces kunnen bovendien duidelijk betere ventilatiesystemen en ventilatieopeningen worden gevormd. INMOLD helmen zijn, in vergelijking met traditionele helmen, hierdoor lichter en hebben duidelijk betere ventilatiesystemen.

DIAL FIT:
Het DIAL FIT System helpt je de helm binnen enkele seconden aan je hoofd aan te passen. De helm kan individueel worden aangepast aan de hoofdomtrek via het verstelwieltje aan de achterkant voor meer stabiliteit.

LOW FIT:
Een helm kan enkel beschermen wat hij bedekt. TSGs LOW FIT pasvorm zit laag en beschermt het hele achterhoofd en de zijkant van het hoofd, zonder het zicht hierbij te belemmeren of je bewegingsvrijheid te beperken.

SNUG FIT:
Voor dit ontwerp werden talloze verschillende hoofdvormen geanalyseerd en werd een anatomische basisvorm bepaald om de rondingen van deze vorm optimaal te volgen. De zijkanten van de helmschaal zijn derhalve meer gebogen en gaan duidelijk naar binnen. Zo ontstaat in de helm een zogenaamde ’contactring’, zodat de helm rondom met het hoofd in verbinding staat. Naast de geoptimaliseerde pasvorm zien de helmen er ook minder volumineus uit. De helm zit stevig op het hoofd zodat hij niet wegglijdt en bij een val in de juiste positie blijft.

AIR FLOW:
Ventilatieopeningen met stromingskanalen: Het innovatieve AIR FLOW ventilatiesysteem zorgt voor een ideale luchtcirculatie en vermindert onaangename warmtestuwing in de helm. De luchtkanalen zijn zo ontworpen dat de frisse lucht over het hoofd wordt geleid en verbruikte lucht kan ontsnappen.

TUNED FIT:
Het passysteem biedt de mogelijkheid de pasvorm aan te passen door middel van pads met verschillende diktes. Deze helmen worden meestal geleverd met comfortpads in twee maten.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.

Eigenschappen
Helmfeatures:
0
Artikelnr. van de fabrikant:
750117
GTIN:
7640166560081
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.