SKU
232204802
Abstract Product Id
121377
Concrete Product Id
607936
SALE
Voorraad beperkt
SUPER LIGHT dirthelm
SUPER LIGHT dirthelm
SUPER LIGHT dirthelm
SUPER LIGHT dirthelm
SUPER LIGHT dirthelm
SUPER LIGHT dirthelm
SUPER LIGHT dirthelm
SUPER LIGHT dirthelm

TSG SUPER LIGHT dirthelm

vanaf 41,14 € Adviesprijs € 74,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 232204802

Kleur satin skyride

Maat

Details

De SUPER LIGHT helm van TSG is een klassieke skate-, bmx- en dirthelm met ultralichte INMOLD constructie. De slechts 300 gram wegende helm past zich dankzij de twee verschillende paddiktes perfect aan de vorm van je hoofd aan. Een cleane en functionele helm die veel veiligheid biedt.

Details:
• endurohelm, gemaakt met behulp van de In-MOLD technologie
• TUNED FIT System door twee verschillende comfortpads
• optimale pasvorm en aangenaam draagcomfort
• lage LOW FIT pasvorm met verstevigde zijkanten
• 14 ventilatieopeningen met AIR FLOW stromingskanalen
• uitneembare, wasbare helmpads
• verstelbare kinbandjes
• EN 1078, CE, CPSC

Gewicht: ca. 300 g

IN-MOULD:
De binnenschaal wordt onder hoge druk en grote hitte onder de buitenschaal gespoten om een volledige verbinding te bewerkstelligen. Daardoor is de helm uiterst stabiel en licht.

TUNED FIT System:
TSGs TUNED FIT System biedt de mogelijkheid de pasvorm aan te passen door middel van pads met verschillende diktes. Helmen worden met twee maten pads geleverd.

LOW FIT:
Een helm kan enkel beschermen wat hij bedekt. TSGs LOW FIT pasvorm zit laag en beschermt het hele achterhoofd en de zijkant van het hoofd, zonder het zicht hierbij te belemmeren of je bewegingsvrijheid te beperken.

AIR FLOW-ventilatiesysteem:
14 ventilatieopeningen met stromingskanalen. Het innovatieve AIR FLOW ventilatiesysteem zorgt voor een optimale luchtcirculatie en vermindert onaangename warmtestuwing in de helm. De luchtkanalen zijn zo ontworpen dat de frisse lucht over het hoofd wordt geleid en verbruikte lucht kan ontsnappen.


Eigenschappen
Helmfeatures:
0
Artikelnr. van de fabrikant:
750139
GTIN:
7640357495239
Beoordelingen (1)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(1)

Artikel beoordelen

SUPER LIGHT dirthelm

Kleur: 
satin black
Maat:
54-56
Wunderbar leicht. Das es kein Verstellrad für die Größe gibt ist ein kleines Manko. Man muss mit unterschiedlichen Schaumstoffinlays anpassen.