UYN
Unleash Your Nature

Van kop tot teen gericht op prestaties - sportondergoed en sportsokken van UYN.

Unleash your nature - de naam zegt al genoeg, want het hoogwaardige, functionele ondergoed en de sokken van de Italiaanse fabrikant ondersteunen jou om boven je sportieve grenzen uit te stijgen en nieuwe krachten te ontketenen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van moderne technologieën en materialen. Deze garanderen een optimale pasvorm en uitstekend draagcomfort.

Je hebt de keus uit vier verschillende collecties. Zo vind je altijd het ondergoed dat optimaal op de temperatuur en jouw activiteiten is afgestemd.

Visyon - De visie van een nieuwe, stijlvolle look

Modern, comfortabel en prettig zacht op de huid - de Visyon collectie van UQN overtuig met een zeer hoog draagcomfort en veelzijdige toepassingen. Ideaal voor gemiddelde temperaturen.Evolutyon - De evolutie van de actieve wereld

Ademend, ergonomisch, comfortabel - de van natuurlijke natex garen gemaakte Evolutyon collectie is een voorloper op het gebied van klimaat-management en optimale lichaamsondersteuning. Ideaal voor intensieve activiteiten en gemiddelde temperaturen.

Ambityon - De ambitie je beter te voelen

Warmte-isolerend, sportief, prettig op de huid - de Ambityon collectie is van natuurlijke natex garen gemaakt en combineert een effectieve isolatie met vochtmanagement. Geschikt voor sportieve activiteiten bij koude temperaturen.

Fusyon - De fusie van gevoel en functionaliteit

Natuurlijk, technisch, soepel - bij de Fusyon collectie wordt gebruik gemaakt van merinowol. Dit garandeert een extra zacht draaggevoel en effectieve warmte-isolatie. Ideaal voor gemiddelde tot koude temperaturen.

Bekijk ons aanbod aan hoogwaardig sportondergoed en functionele sokken voor elke gebruiksdoel.