Vittoria Graphene 2.0

De inmiddels zeer lange geschiedenis van de succesvolle raceband van Vittoria wordt gekenmerkt door consequente ontwikkeling en verandering - en met de Rubino G2.0 stapt ook de draadbandversie van de populaire allround-band van de Italianen in een nieuwe generatie.

Graphene functioneert goed samen met rubber omdat het de ruimtes tussen de rubbermoleculen opvult. Dit verbetert alle positieve eigenschappen van een band. In tegenstelling tot de eerste generatie GRAPHENE is de nieuwe GRAPHENE 2.0 verder ontwikkeld om de prestaties van de band te verbeteren. Met andere woorden: waar de eerste generatie GRAPHENE de lat al hoog heeft gelegd, tilt GRAPHENE 2.0 de prestaties van Vittoria-banden naar een nog hoger level. De Italianen hebben het grafeen dusdanig aangepast dat vooral de snelheid, de grip op nat wegdek, duurzaamheid en lekbestendigheid zijn verbeterd.

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.