NEKIA X-GEL LADY fietsonderbroek

Abstract SKU
2704096
SKU
232048001
Abstract Product Id
146572
Concrete Product Id
602550
NEKIA X-GEL LADY fietsonderbroek
NEKIA X-GEL LADY fietsonderbroek
NEKIA X-GEL LADY fietsonderbroek
NEKIA X-GEL LADY fietsonderbroek

ziener NEKIA X-GEL LADY fietsonderbroek

vanaf 36,55 € Adviesprijs € 49,99

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 232048001

Kleur black

Maat

Maattabel
Details

De functionele ZIENER NEKIA X-GEL damesfietsonderbroek is gemaakt van licht, elastisch meshmateriaal en is daardoor zeer ademend en sneldrogend. De elastische tailleband en de beenzomen en het 4-way-stretch materiaal passen zich perfect aan het lichaam aan. De X-GEL broekzeem met gel-inserts biedt optimaal comfort en ventilatie voor fietsers die waarde hechten aan een comfortabele pasvorm.

Details:
• damesonderbroek van ademend en sneldrogend functioneel mesh-materiaal
• 4-way-stretch materiaal biedt goede bewegingsvrijheid
• elastische rand
• elastische zomen
• X-GEL broekzeem

Materiaal: 84% polyester, 16% elastaan

Leveringsomvang:
• 1 x ZIENER NEKIA X-GEL LADY onderbroek met broekzeem

Highlights & technologieën:

X-GEL broekzeem:
Het schuim van de X-GEL broekzeem is geproduceerd met een speciaal drukleidingsysteem. Dit fabricageproces creëert verschillende niveaus en hoogten in het materiaal - voor een optimale aanpassing van de broekzeem bij elke beweging. Een glad, ademend oppervlak met speciale inserts en voorgevormde vleugels zorgen voor maximaal comfort tijdens het fietsen. Dankzij de HT90-vormtechnologie omsluiten de vleugels het lichaam in een hoek van 90° en passen ze zich perfect aan de bewegingen aan. Dit voorkomt drukpunten en irritatie in het zitgedeelte. De broekzeem van V.F.C.-schuim wordt volgens een speciaal industrieel proces vervaardigd. Dankzij dit proces wordt het schuim optimaal gevormd zonder het samen te drukken. Het behoudt zijn uitstekende dempende eigenschappen. De Air Plus-stof is een unieke vezeltechnologie die samen met de firma Eschler is ontwikkeld. De avant-garde microvezel biedt goede techniek en prestaties. Het is zeer ademend en zorgt voor zacht, comfortabel dragen. Bovendien heeft de Siltz broekzeem zachte randen - voor een optimale pasvorm en comfort.
• bovenstof: ademend Air Plus materiaal
• tussenlaag: geperforeerd schuim met open poriën:
- dikte: ca. 4 mm tot 8 mm
- dichtheid: ca. 50 kg/m3 tot 80p kg/m3
• zitbeenzone: gel: - ca. 4 mm - geperforeerde gel

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
819136 12
GTIN:
4063833362130
Pijplengte:
Kort
Broekfeatures:
Met broekzeem, Zonder bretels
Pasvorm:
Slim fit
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.