Naar het overzicht

Bestelling

Bestelling wijzigen 


Bestelling wijzigen

Wij doen ons best je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zodra je bestelling betaald is en verwerkt wordt, kan deze niet meer worden gewijzigd. Als je vooruit betaalt en je bestelling nog niet verwerkt wordt, kan deze nog worden gewijzigd. 

Naar het besteloverzichtIs het mogelijk achteraf artikelen uit mijn bestelling te verwijderen of aan mijn bestelling toe te voegen?   

Als je bestelling betaald is en verwerkt wordt is het niet meer mogelijk deze te wijzigingen.   Kan ik als ik een fiets besteld heb de bestelling nog wijzigen?   

Richt je in dit geval per mail tot onze verkoopadviseurs. Zij kijken dan of er nog wijzigingen mogelijk zijn.Kan ik het afleveradres achteraf wijzigen?    

Als het pakket eenmaal is verzonden, is het niet meer mogelijk het afleveradres aan te laten passen. Indien het pakket niet bezorgd kan worden, wordt het naar ons teruggestuurd en gecrediteerd.

Hoe kan ik het gewenste aantal van een bepaald artikel wijzigen? 

In de winkelwagen kun je aangeven hoeveel stuks je van een artikel wilt bestellen. Klik in het veld onder ’Aantal’ en voer het gewenste aantal in.

Wellicht ook interessant: