Naar het overzicht

Service & garantie

Welke garantie zit er op een ROSE fiets? 

Wij geven 6 jaar crash replacement-service  en op ROSE frames, ROSE voorvorken en geselecteerde ROSE wielen.  Wat houdt de Crash Replacement-service in?

Als jouw ROSE frame, ROSE voorvork of ROSE wiel dat voor het ROSE Crash Replacement programma is gekwalificeerd, binnen zes jaar na aankoopdatum door een door jou veroorzaakt ongeval beschadigd raakt of kapot gaat, maak je aanspraak datzelfde of een vergelijkba(a)r(e) ROSE frame, ROSE voorvork of ROSE wiel uit ons actuele assortiment voor 50% van de verkoopsprijs. De Crash Replacement-service geldt uitsluitend voor de eerste bezitter van de fiets.


Meer gedetailleerde informatie over onze Crash Replacement Service vind je in de Crash Replacement-voorwaarden op: www.rosebikes.nl/algemenevoorwaarden
Kan ik als ik aanspraak maak op de Crash Replacement-service de fiets zelf ombouwen?

Nee, de ombouw moet door ons gebeuren. Je kunt je fiets tegen betaling van de verzendkosten opsturen, maar ook in een van onze stores langsbrengen.Wat houdt de Recycling garantie in?

Zodra de levenscyclus van de ROSE fiets tot een eind komt, zorgen wij voor de professionele demontage en scheiding van alle gebruikte materialen. Dit betekent dat materialen worden gerecycled of op de juiste manier worden verwijderd. Indien de staat van de fiets reparatie en verder gebruik in het kader van sociale projecten toelaat, behouden wij ons het recht voor de fiets te reviseren en aan dergelijke projecten te overhandigen.Welke garantie heb ik op fietsen, andere onderdelen, accessoires en kleding?

Algemeen heb je op fietsen, onderdelen, accessoires en kleding twee jaar wettelijke garantie. Bovendien verlenen individuele fabrikanten verdere garanties en service. Zij bieden extra zekerheid bij de aankoop en beperken je wettelijke garantieaanspraken op geen enkele wijze. Indien er sprake is van verdere garanties of service wordt daar in de beschrijving of in de handleiding van het product op gewezen.Ik heb ergens een tweedehands ROSE fiets gekocht. Heb ik ook recht op garantie?

Nee, de garantie die wij aanbieden geldt uitsluitend voor de eerste bezitter en is niet overdraagbaar.