Naar het overzicht

Service & garantie

ROSE Garantie


Welke garantie zit er op een ROSE fiets? 

Wij geven 6 jaar crash replacement garantie  en op ROSE frames, ROSE voorvorken en geselecteerde ROSE wielen.  Wat houdt de Crash-Replacement garantie in?

Als jouw ROSE frame, ROSE voorvork of ROSE wiel dat voor het ROSE Crash-Replacement programma is gekwalificeerd, binnen zes jaar na aankoopdatum door een door jou veroorzaakt ongeval beschadigd raakt of kapot gaat, maak je aanspraak datzelfde of een vergelijkba(a)r(e) ROSE frame, ROSE voorvork of ROSE wiel uit ons actuele assortiment voor 50% van de verkoopsprijs. De Crash-Replacement garantie geldt uitsluitend voor de eerste bezitter van de fiets.Kan ik als ik aanspraak maak op de Crash-Replacement garantie de fiets zelf ombouwen?

Nee, de ombouw moet door ons gebeuren. Je kunt je fiets tegen betaling van de verzendkosten opsturen, maar ook in een van onze stores langsbrengen.Wat houdt de Recycling garantie in?

Zodra de levenscyclus van de ROSE fiets tot een eind komt, zorgen wij voor de professionele demontage en scheiding van alle gebruikte materialen. Dit betekent dat materialen worden gerecycled of op de juiste manier worden verwijderd. Indien de staat van de fiets reparatie en verder gebruik in het kader van sociale projecten toelaat, behouden wij ons het recht voor de fiets te reviseren en aan dergelijke projecten te overhandigen.Welke garantie heb ik op onderdelen, accessoires en kleding?

In het algemeen heb je op onderdelen, accessoires en kleding twee jaar garantie. Sommige merken bieden vrijwillig verlengde garantietermijnen. In dat geval wordt daar in de beschrijving of in de handleiding van het product op gewezen.Ik heb ergens een tweedehands ROSE fiets gekocht. Heb ik ook recht op garantie?

Nee, de garantie die wij aanbieden geldt uitsluitend voor de eerste bezitter en is niet overdraagbaar.