Naar het overzicht

Mijn account

Newsletter


Hoe kan ik mij voor de newsletter aanmelden?

Onder de volgende link vind je meer informatie over de newsletter en de voordelen die daarraan verbonden zijn: https://www.rosebikes.nl/newsletter. Op elke willekeurige pagina van onze webshop vind je als je helemaal naar beneden scrollt het aanmeldingsveld voor de newsletter.  

Voer je e-mailadres in en klik op ’Aanmelden’. Aansluitend ontvang je van ons een e-mail. Hier kun je bevestigen dat je je voor de newsletter hebt aangemeld. Ik heb mij aangemeld maar ontvang geen newsletter.

Controleer in dat geval de volgende punten: 

  • is de aanmelding bevestigd door op de link in de mail te klikken? Je aanmelding is pas afgerond als je op de link in de bevestigingsmail hebt geklikt. 
  • Indien je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, is deze wellicht in de map met ongewenste post terechtgekomen. Voeg in dat geval het e-mailadres newsletter@news.rosebikes.com toe aan je adresboek. Hoe kan ik mij voor de newsletter afmelden? 

Helemaal onderaan elke newsletter vind je informatie over hoe je je kunt afmelden. 

Je kunt je ook afmelden door hier te klikken. 
Wat gebeurt er als ik de newsletter als SPAM heb gemarkeerd? 

Het kan gebeuren dat andere e-mails van ons, bijv. over de status van je bestellingen, niet meer bezorgd kunnen worden. Je kunt dit ongedaan maken door het e-mailadres newsletter@news.rosebikes.com toe te voegen aan je adresboek of onze newsletter niet langer als SPAM te markeren.