•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland
537

Crosscountry

Cross country

Cross countryfietsen – MTB’s voor de wedstrijd


HET HART VAN HET MOUNTAINBIKEN

Cross country is niet alleen racing, cross country vormt de basis van het mountainbiken. Je hart bonst, je benen trappen onvermoeibaar. Het landschap trekt als een sluier aan je voorbij, je ogen zijn op de trail gericht. Waar is de snelste lijn, waar liggen de stenen en wortels? Zeer nauwkeurig stuur je je bike door het landschap, je voelt de snelheid. Ontdek de wereld, op een hardtail of fully, neem de natuur in je op, geniet van de beweging, voel dat je leeft.

Jij beslist of je gaat voor een 27,5” of 29” bike. Iedereen is anders en iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. 29 inch – voor snelheid, tractie en goede roleigenschappen over obstakels. 27,5 inch – voor meer beweeglijkheid en pittigheid. Cross country bikes zijn gemaakt om te winnen. In een wedstrijd of in de race om een persoonlijk record. Zelfs tijdens ontspannen fietstochten is het heel verleidelijk af en toe vol gas te geven. Deze bikes trekken je als het ware naar voren, willen dat je hard op de pedalen trapt, ze willen de rijwind voelen. Ze zijn gemaakt voor snelheid en racing, off road, ze zijn licht, snel en veelzijdig. Je hoeft geen wedstrijd te rijden om de spanning te voelen, de beweging in de natuur en het rollen op brede noppenbanden zijn voldoende om zowel nieuwelingen als profs te overtuigen.

Hoogwaardige afmontages, lichte en agile frames, strakke vering en demping – dat zijn de ingrediënten voor een snelle voortbeweging op off road terrein. En precies zo zijn onze cross country fietsen gebouwd, efficiënt, duurzaam en gericht op prestatie. Je kunt kiezen voor een hardtail of fully, verfijnd met carbon componenten en voorzien van 27,5” of 29” wielen. De ROSE cross country bikes bieden het recept voor snelheid dat bij iedereen in de smaak valt. Wie houdt van snelheid en fietsplezier buiten de gebaande paden of gewoon in de natuur wil trainen, maakt met een cross country bike absoluut de juiste keuze.