•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

UNPAVED Capsule

GRIND UNPAVED

Konnichiwa! Je bent toe aan iets nieuws en wilt de veelzijdige gravelwereld van dichtbij meemaken? Ervaar vrijheid en puur rijplezier met de UNPAVED Capsule. Dat is de reden waarom we op de fiets stappen

UNPAVED

ADVENTURE STYLE

De opvallende wielerjerseys van de UNPAVED Capsule zijn perfect voor nieuwe, veelzijdige offroad avonturen. Mesh inserts aan de zijkanten en de mouwen van ademend functioneel materiaal zorgen voor een goede ventilatie tijdens tochten door de natuur.

UNPAVED

STORAGE

In de driedelige achterzak kun je probleemloos de belangrijkste spullen voor onderweg opbergen. Zelfs de gravelkoersbroeken uit de UNPAVED Capsule bieden praktisch ruimte voor repen en gels.

UNPAVED

GRAVEL DESIGN

Van casual poloshirts tot functionele wielerjerseys van merinowol en gravelkoersbroeken met praktische zakken: met de UNPAVED Capsule ben je perfect voorbereid op je volgende gravelavontuur.

Je bent graag buiten in de natuur, houdt van wielrennen en geniet ervan op het zadel te zitten? Vergeet dan vooral niet te investeren in de juiste kleding.

fitguide gravel fit v2

FITGUIDE

Gravel Fit

Van PERFORMANCE en COMFORT tot aan een sportieve, casual snit – elke pasvorm is op het wielrennen afgestemd en perfect geschikt voor tijdens het gravelen.

Naar de maattabel