Gereedschap en werkplaats

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

480 zoekresultaten

Schoonmaakmiddelen en gereedschap

VERZORGING, ONDERHOUD, REPARATIE EN REINIGING VAN FIETSEN


BIJ ONS VIND JE REPARATIESETS, MONTAGESTANDAARDS, FIETSGEREEDSCHAP, FIETSOLIEOm de waarde van je fiets te behouden en onnodige reparaties te vermijden, moet je hem regelmatig verzorgen en onderhouden. Je vindt alles wat je nodig hebt in ons assortiment.

Om je fiets schoon te maken, is het raadzaam om speciale fietsreinigers te gebruiken die geschikt zijn voor de lak van het frame en gevoelige rubberen of plastic onderdelen van je fiets. Vele reinigers zijn ook geschikt voor gebruik op carbon. De ketting van de fiets kan het best worden schoongemaakt met een pluisvrije doek, die ook kan worden gebruikt om na het aanbrengen overtollig vet of olie weg te vegen. Speciale kettingreinigers helpen je bij sterk vervuilde kettingen.

Het frame kan worden geconserveerd met een beschermende wasbehandeling of siliconenspray. Je hebt speciaal lager- en montagevet nodig, bijvoorbeeld voor het onderhoud van de kogellagernaven of om de schroefdraad in te vetten bij het monteren van lagercups.

Als je je fiets zelf wilt onderhouden, heb je het juiste gereedschap nodig. Wij bieden ook handige gereedschapssets voor fietsreparatie. Het onderhoud van de fiets wordt ook vergemakkelijkt door een montagestandaard om de fiets stevig op werkhoogte vast te zetten.