• Sorteren:
  • meer filters minder filters

162 zoekresultaten

Fietsnaven voor racefiets, MTB en trekkingfiets

Fietsnaven voor race-, trekking- en MTB- wielen.


Groot assortiment naven: versnellingsnaven, discnaven, standaardnaven en accessoires.Hier vind je alle soorten naven voor je fiets. Naast spaken en velgen zijn naven het derde wezenlijk bestanddeel van een wiel en dragen ze bij aan de stabiliteit en lichte loop.

Of je nu een racefiets, mountainbike of all terrain bike hebt – bij ons vind je de passende naaf. Vooral bij trekking- en cityfietsen is de naafversnelling wijdverbreid. Tussen onze versnellingsnaven vind je onderhoudsarme modellen van Shimano en Rohloff.

Bij derailleurversnellingen biedt de achternaaf ook plaats voor de cassette en tandwielen en moet je bij de keuze rekening houden met de fabrikant en het aantal versnellingen. Zowel bij de achter- als bij de voornaven wordt er een onderscheid gemaakt tussen disc- en standaarduitvoeringen en exemplaren met een verschillend aantal spaakgaten. Ook voor racefietsen en mountainbikes zijn er specifieke uitvoeringen.

Heb je de juiste naaf gevonden, dan krijg je bij ons ook de passende onderdelen zoals lagers, tussenringen en spanassen.