Triatlononderdelen

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

46 zoekresultaten

Triatlon betekent gecoördineerd trainen voor 3 sporten: zwemmen, fietsen & hardlopen.

Met de juiste uitrusting maak je jouw training afwisselend en bereid je je optimaal voor op wedstrijden. Haal op korte, middellange of lange afstanden alles uit jezelf en bereik de finish met nieuwe persoonlijke records.

Maak je zwemtraining gevarieerd - met onze zwemvinnen, peddels, snorkels en nog veel meer. Bereik tijdens de eerste discipline, uitgerust met duikbril en tri suit nog sneller de wisselzone. Verspil geen kostbare tijd en laat je door ons assortiment inspireren om in het water nog beter te presteren.

In de strijd tegen de tijd is elke watt die je kunt besparen van waarde. Aerodynamische wielen of helmen, triatlonschoenen, opzetsturen, vermogensmeters, drinksystemen enz. Ons uitgebreide assortiment biedt jou vele mogelijkheden tijdens de tweede discipline nog beter te performen.

Bij de derde triatlondiscipline aangekomen, is het doel binnen handbereik. Hardloopmutsen, beenstukken, drinkriemen enz. ondersteunen jou de afstand zo snel mogelijk af te leggen. Door het voldane gevoel aan de finish ben je de inspanningen voor de training en wedstrijd snel vergeten. Triatlon staat voor grenzeloze passie.

Veel succes!