BACKROAD GRX RX810 Di2 1x11

Goed beoordeeld

Zoom

BACKROAD GRX RX810 Di2 1x11

Bestelnummer: 230461901

Jouw kleur *evil pepper green

Jouw framemaat

Jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Terug

MET DEZE REKENFORMULE BEREKEN JE DE JUISTE FRAME- EN ZITHOOGTE:

Race / Gravel Binnenbeenlengte x 0,66 = framehoogte in cm
MTB Maat S: 155 – 172 cm lichaamslengte
Maat M: 173 – 182 cm lichaamslengte
Maat L: 183 – 192 cm lichaamslengte
Maat XL: >192 cm lichaamslengte
Fitness
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Trekking / Tour
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Binnenbeenlengte x 0,885 = zithoogte bij alle soorten fietsen

Indien de uitgerekende framehoogte exact tussen waarden in ligt, heb je de keuze: kies de kleinere framemaat als je sportieve zithouding in wilt nemen en de grotere framemaat als je een comfortabelere zithouding prefereert.


In onze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de framemaat bepaalt. We leggen eveneens uit hoe je de schouderbreedte, binnenbeenlengte en armlengte eenvoudig zelf op kunt meten.
Neem bij vragen over het bepalen van de juiste maat contact op met een van onze experts!

Bekijk nu de bijbehorende video.

4.371,27 €

Prijs incl. btw excl. € 39,95 (verzendkosten naar Nederland)

 • Built in Bocholt, Duitsland
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • 6 jaar Crash Replacement op frames en ROSE voorvorken

Met de BACKROAD GRX RX810 Di2 1x11 profiteer je van snel en nauwkeurig schakelen, vooral als offroad rijdt. Op deze fiets vind je alles wat je nodig hebt voor je volgende op performance gerichte avontuur.

 • Gewicht
  ca. 8,5 kg*
 • Framemateriaal
  Carbon
br-grx-rx-810-di2-1x11-1

Achterderailleur

De Shimano GRX RX810 Di2 groep is speciaal ontwikkeld voor gravelbikes. Een in de achterderailleur geïntegreerde kettingstabilisator zorgt voor geruisarme en nauwkeurige schakelacties, onafhankelijk van de ondergrond.

br-grx-rx-810-di2-1x11-2

Meer afstand

Het comfortabele zadel en een op gravelgebruik afgestemde frame-vorkgeometrie zorgen voor een perfecte handeling op asfalt, grind en technische ondergronden. Alleen een dorstige keel kan je nog tot stoppen dwingen.

br-grx-rx-810-di2-1x11-3

Offroad

Met de ROSE G-Thirty Disc wielen scheer je soeverein over grindpaden. De Continental Terra Trail banden zijn gemaakt voor offroad gebruik en brengen je veilig over onverharde paden. Ze bieden veel grip en een lage rolweerstand.

 • Beschrijving

  Met de BACKROAD GRX RX810 Di2 1x11 kun je nu ook offroad comfortabel elektronisch schakelen. Hier vind je alles wat je voor je volgende avontuur nodig hebt: een stijlvol frameconcept met uitmuntende rij-eigenschappen, een uitstekende afmontage en slimme details. Met de Shimano GRX RX810 Di2 groep die speciaal voor gravelbikes is ontwikkeld, stap je in de wereld van het elektronisch schakelen. Een in de achterderailleur geïntegreerde kettingstabilisator zorgt voor geruisarme en nauwkeurige schakelacties, onafhankelijk van de ondergrond. De ROSE Square stuurpen onderstreept de compromisloze design-DNA van de BACKROAD. De volledig intern geleide rem- en schakelkabels verlenen de cockpit nog meer elegantie en performance. De all-in-one ROSE Square stuurpen blinkt uit met een brede stuurklemming met uitstekende stijfheidswaarden, een front plate die met een Garmin houder compatibel is en een in het design geïntegreerde top cap met platte top-surface. De ROSE G THIRTY DISC LIGHT wielen zorgen voor nog meer comfort. Hiermee rol je lichtvoetig over asfalt, grind en onverharde paden en kunnen ook hobbelige ondergronden je niet deren. Grind unpaved!


  * ca. 8,5 kg, afhankelijk van de afmontage zijn afwijkingen tot +/- 5% mogelijk, gewicht bij framekleur deepest purple, maat 57 cm, zonder pedalen

  *Lak en kleur frame en voorvork kunnen eventueel iets afwijken

 • Afmontage

 • Framegeometrie

 • Beoordelingen

Bekijk alle modellen

Graveltoebehoren

Maak optimaal gebruik van de veelzijdigheid van jouw gravelbike

Nu kopen

AUTUMN & WINTER COLLECTION

ROSE Dropbar Cycling Fashion 2021

Discover all styles of the collection