Schoenaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

27 zoekresultaten

Schoenaccessoires voor jouw fietsschoenen

Reserve-onderdelen van inlegzool tot draaisluiting



Naast fietsschoenen vind je in onze webshop ook een groot aanbod aan reserveonderdelen en inlegzolen voor fietsschoenen van bekende merken zoals ROSE, SIDI, Shimano, GAERNE, Northwave, Mavic enz. Bekijk onze aanbiedingen en profiteer om nog meer performance op de fiets te hebben!


Reserve-onderdelen voor fietsschoenen

In ons assortiment vind je talrijke reserve-onderdelen die bij jouw wielerschoenen, MTB-schoenen, trekkingschoenen of triatlonschoenen passen. Van een nieuwe hak en een draaisluiting tot een gesp, zoolafdekking, bevestigingsschroef en reservenop – hier vind je altijd wat je zoekt om je fietsschoen te repareren. Neem een kijkje en vind de passende onderdelen voor jouw fietsschoen! Onze experts adviseren je graag als je niet zeker weet wat je nodig hebt.


Inlegzolen voor fietsschoenen

Voor nog meer comfort en ondersteuning in de fietsschoenen kun je gebruik maken van inlegzolen. Met hun ergonomisch pasvorm en de dempende materialen zorgen ze voor een comfortabel voetbed en ondersteunen de vorm van de voet. Vooral in schoenen met carbon zolen wil je niet meer zonder de ergonomische zolen. Indien je er niet zeker van bent welke inlegzolen bij jouw schoenen passen, helpen onze experts je graag verder.


In ons assortiment vind je een groot aanbod aan reserve-onderdelen en inlegzolen voor raceschoenen, MTB-schoenen, trekkingschoenen en triatlonschoenen van merken zoals ROSE, SIDI, Shimano, GAERNE, Northwave en nog veel meer!