• Sorteren:
  • meer filters minder filters

8 zoekresultaten

Inlegzolen voor fietsschoenen

Comfortabele zolen voor optimale ondersteuningWie lange tochten maakt met de fiets of wie fietsschoenen met een ultrastijve zool heeft, kent het moment dat de voeten beginnen pijn te doen. Om vermoeidheid van de voeten te voorkomen, zijn er passende inlegzolen die speciaal voor het gebruik in de fietsschoenen zijn ontwikkeld.

Inlegzolen voor fietsschoenen zijn gemaakt van dempende materialen. Vooral als je fietst komt er veel kracht op de voeten vrij. De inlegzolen kunnen hier de druk reduceren. Door de stootabsorberende materialen worden trillingen die door een onverharde weg of trail ontstaan voor een deel weggenomen. Daardoor heb je op lange afstanden meer comfort.

Inlegzolen voor fietsschoenen zorgen ook door hun ergonomische pasvorm voor voordelen. Ze bieden daar ondersteuning waar je het nodig hebt. Vooral de bal van de voet wordt ondersteund. Daardoor geeft de inlegzool de voet de nodige steun en wordt een verkeerde houding tegengegaan.

Bij de keuze voor de juiste inlegzool voor jouw fietsschoenen moet je erop letten dat de materialen ademend zijn en de zool prettig te dragen is.

In ons assortiment vind je verschillende inlegzolen voor raceschoenen, MTB-schoenen en trekkingschoenen.