Garmin

Optimaliseer jouw training met Garmin fietscomputers en smartwatches

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

51 zoekresultaten

Technische accessoires voor de wielersport – baanbrekende GARMIN producten
Het bedrijf Garmin is een Amerikaanse fabrikant van navigatieontvangers voor de satellietgesteunde positiebepaling en navigatie. Na de oprichting van het bedrijf in 1989 door Gary Burrell en Min Kao (vandaar de naam Garmin) werd de firma al spoedig bekend vanwege de bijzonder compacte productie van haar GPS-ontvangers. Inmiddels ontwikkelt Garmin navigatieproducten voor de automobielbranche evenals voor de sectoren luchtvaart, marine, outdoor en sport.

Baanbrekende oplossingen voor fietsers, lopers en fitnessliefhebbers
Het doet er niet toe of je op de fiets of te voet onderweg bent: GARMIN biedt veelzijdige oplossingen voor de prestatiemeting, routebeschrijving en trainingscontrole: polshorloges met geïntegreerde GPS, fietscomputers met online-functies, navigatietoestellen met kaartenmateriaal of fitnessarmbanden. Hier let GARMIN niet alleen op de gebruiksvriendelijkheid van zijn producten. Ook een aansprekend design, een hoge kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn voor het bedrijf van belang.

Voor zijn klanten wereldwijf actief
Naast zijn hoofdzetel in Kansas City (VS) beschikt het bedrijf GARMIN over vestigingen in Europa en Azië. Op deze verschillende standplaatsen vinden meerdere stadia van de productontwikkeling plaats, van het beginconcept tot aan de massaproductie van verkoopbare toestellen toe. Langs deze weg wil het bedrijf ook in de toekomst zijn kwaliteitsstandaard handhaven en snel kunnen reageren op permanent veranderende markten.