sailfish

triatlonkleding van de professionals

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

33 zoekresultaten

Als een vis in het water: sailfish is opgericht door Jan Sibbersen, een voormalig zwemmer van de nationale ploeg en triatlonprof, en biedt hoogwaardige triatlonkleding..

Comfortabele sportkleding voor de triatlon
De in 2007 in het leven geroepen firma produceert functionele triatlonkleding conform strenge kwaliteitseisen. Een uitstekende, flexibele verwerking en optimale glij-eigenschappen zorgen voor hoge snelheden en een fijne, gelijkmatige liftkracht in het koude water.

Bij sailfish komt alles van één fabrikant
Sinds 2008 vind je bij sailfish meer sportkleding en accessoires. Wat denk je van extra brede kleerhangers voor het verantwoorde en praktische drogen van jouw neopreenpak? Een sporttas voor jouw complete triatlon equipment, bidons, strartnummerbanden, neopreenplakkers, badmutsen en zwempakken ronden het brede triatlonrepertoire van sailfish af.

Ontworpen door winnaars
De athletische en op het lichaam afgestemde pasvormen met hoogwaardige prints zijn te danken aan de liefde voor detail en de passie voor de triatlon. Functionaliteit en design gaan bij sailfish hand in hand.

Sportkleding voor alle drie de disciplines
Om recht te doen aan de verschillende disciplines, zwemmen, fietsen en hardlopen, vind je bij sailfish sweatshirts, tri-tops, tri-suits en tri-shirts voor het hardlopen. Telkens met de wetenschap dat de triatlonproducten op elkaar afgestemd moeten zijn, laat sailfish zijn professionele ervaring in elk afzonderlijk product gelden. Zodat jij de oberwinning kan behalen.