ABUS

Dekt een breed scala aan fietsbeveiliging met hoogwaardige U-sloten, kettingsloten en vouwsloten, evenals gepantserde kabel-, spiraalkabel- en kabelsloten. Sportieve tocht of gewoon elke dag, een ABUS fietshelm hoort erbij.

Fietskleding & accessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

60 zoekresultaten

Wielersport met een goed gevoel voor veiligheid
De geschiedenis van de firma ABUS begint toen er nog een fietssloten waren. Ook de wielersport stond nog in de kinderschoenen toen August Bremicker in 1924 met zijn zoons de firma ABUS oprichtte. Men wilde met een eenvoudig hangslot mensen een veilig gevoel verschaffen. Met dit principe wees de firma ABUS de volgende generatie de weg en ontwikkelde zo een preventieve veiligheidstechnologie die de wielerwereld in de loop der tijd een uitgebreid assortiment aan fietssloten ter beschikking heeft gesteld.

ABUS – fietssloten en fietshelmen
Of je nu je bike tegen diefstal wilt beschermen, je hoofd tijdens een val met een helm wilt beschermen of gewoon enkele spullen veilig in een fietstas wilt transporteren, het in 1924 opgerichte bedrijf ABUS biedt fietsers uiteenlopende fietssloten, fietshelmen en fietstassen. Tot het assortiment van ABUS behoren o.a. kettingsloten, beugelsloten, ringsloten, kabelsloten, framesloten, spiraalkabelsloten en scharniersloten evenals diverse fietshelmen voor kinderen, dames en heren en verschillende fietstasmodellen en accessoires rondom de fiets.

Fietssloten van ABUS – verschillende fietsslotoplossingen voor de fiets
Om je fiets zo efficiënt mogelijk te beveiligen heeft ABUS diverse fietsslotoplossingen paraat. Afhankelijk van het model fiets en de gewenste wijze van beveiligen biedt ABUS met beugelsloten, kettingsloten, framesloten, kabelsloten en spiraalkabelsloten het hele spectrum aan fietsbeveiliging. Het familiebedrijf bevindt zich tegenwoordig in de derde en vierde generatie en is als onafhankelijk, wereldwijd opererend bedrijf gespecialiseerd in mechanische en elektronische veiligheid.

Fietshelmen van ABUS – effectieve bescherming voor jouw hoofd
Het dragen van een fietshelm vermindert het risico op hoofdblessures bij een ongeluk op de fiets aanzienlijk. Daarom is het niet alleen tijdens het sporten maar ook tijdens alledaagse activiteiten belangrijk een fietshelm te dragen. Bij ABUS vind je een grote diversiteit aan fietshelmen met een goede ventilatie, een prettig draagcomfort en individuele aanpassingsmogelijkheden aan je hoofd: van baby- en kinderhelmen en cityhelmen voor het boodschappen doen of de rit naar kantoor tot hoogwaardige sporthelmen. Bovendien zorgt een geïntegreerd achterlicht bij veel kinder- en cityhelmen voor extra veiligheid.