Magura

Fietsonderdelen met uithoudingsvermogen

Fietsonderdelen

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

95 zoekresultaten

Een wielerprof denkt bij Magura waarschijnlijk direct aan de MTB-schijfremmen Marta of Louise, de hydraulische velgrem HS11 of HS33 en de geveerde voorvork Durin of Thor. Er volgden hydraulische schijfremmen en geveerde voorvorken die breed werden geaccepteerd en de vakkennis en ervaring van de firma Magura onder bewijs stellen..

Fietsremmen van Magura – onderdelen gebaseerde op gefundeerde wetenschap
De vakkennis van de firma Magura is ingebed in een geschiedenis die in 1893 door oprichter Gustaf Magenwirth begint. Aanvankelijk staan in Bad Urach echter geen fietsonderdelen, maar sturen voor gemotoriseerde voertuigen centraal. Met 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van remmen, begint Magura in de jaren ’70 zich intensief met de productie van fietsonderdelen bezig te houden. Uit de wetenschap van de afgelopen jaren ontwikkelt Magura een nieuwe productielijn en begint met de productie van remonderdelen voor fietsen.
 
Wielersport met Magura – een wisselwerking van diverse fietscomponenten   
Magura gebruikt bij de productie van onderdelen zoals remmen, remblokken, remschijven of andere accessoires haar ervaring en verbindt deze met vakkennis uit een lange geschiedenis.