MAGURA

Performance Components

MAGURA – Performance Components

MAGURA biedt de ideale onderdelen voor elke fiets en elke rijstijl – of het nu gaat om schijfremmen, velgremmen of verstelbare zadelpennen. Als het gaat om rijveiligheid, comfort en innovatieve e-oplossingen, heeft MAGURA een uitgebreide en voortdurend groeiende productportfolio.
magura bild retusche canyon jpg

Mountainbikeremmen

Maak van de wereld jouw speeltuin!

Eindeloos, rotsachtig, vloeiend of schilderachtig mooi – iedereen heeft zijn eigen ‘favoriete trail’, maar als mountainbiker wil je altijd hetzelfde: Plezier in de natuur! Maar alleen wie altijd en zonder voorbehoud op zijn remmen vertrouwt, kan optimaal genieten en de controle behouden. Het maakt niet uit hoe moeilijk, hoe steil of hoe lang het bergafwaarts is.

Wereldtitels, lezersonderzoeken en talrijke testoverwinningen bevestigen de optimale prestaties van MAGURA remmen. Waar de besten ter wereld op vertrouwen, is goed genoeg voor jou!

magura content image Retusche jpg

City & Trekking remmen

Veiligheid en comfort in de stad.

Iedereen die in de stad fietst, wil minstens zo veel op zijn fiets kunnen vertrouwen als op zijn auto. Betrouwbaarheid en veiligheid staan voorop. Met de HS, CT en MT biedt remmenspecialist MAGURA remsystemen die speciaal aan deze eisen zijn aangepast. Onderdelen die speciaal zijn aangepast aan de eisen van e-bikes verhogen de prestaties nog meer!

Bild-text-cyb_1440x1020

Accessoires & Tuning Parts

MAGURA #customizeyourbrake

Wat maakt een rem uitstekend? MAGURA is er zeker van: Aanpasbaarheid. Alleen als de rem perfect is afgestemd op de behoeften van de fietser, zal deze optimaal presteren. MAGURA biedt een groot aantal opties om elke MAGURA rem uit de MT serie aan te passen aan individuele eisen op het gebied van prestaties, ergonomie en kleur. Kies je optimale remschijf, de passende remblokken en dito remhendels.