Fietsen

Fietsen

 • Welke fietscategorieën zijn er bij ROSE?
  Welke fietscategorieën zijn er bij ROSE?
  Vlot door de stad cruisen op een e-bike, pittige trails shredden op een mountainbike of hoge snelheden behalen op een lichte racefiets.
  Het aanbod aan fietsen is enorm en wij helpen je om de perfecte fiets en passende aanbiedingen te vinden. Gebruik de overzichtelijke fietscategorieën ter oriëntatie of raadpleeg de ROSE guides. Daarin lees je alles wat je moet weten over de verschillende ROSE fietsen en fietscategorieën, wat de afzonderlijke modellen kunnen, waarvoor je ze gebruikt en waarin ze van elkaar verschillen.
  verder lezen sluiten
 • Mountainbike
  Mountainbike
  De mountainbike is de perfecte metgezel om naast de gebaande paden met de fiets nieuwe routes te ontdekken. Een wendbare fiets voor dagelijks gebruik, een robuuste partner voor stad en platteland of een sportaccessoire voor
  toertochten en offroad actie: de MTB staat garant voor een heleboel rijplezier. Door de robuuste constructie, het grove profiel van de banden, de krachtige remmen en de passende vering bereik je plaatsen die zelfs te voet een uitdaging vormen.
  verder lezen sluiten
 • Racefiets
  Racefiets
  Racefietsen zijn ontworpen voor snelle en vlotte ritten op smalle banden met zeer weinig profiel. Ervaar snelheid en prestaties in de meest elegante en eenvoudige vorm. ROSE racefietsen
  zijn gebouwd op slanke, lichte frames waarmee je de hoogste bergpassen kunt beklimmen. Pak de onderzijde van het naar beneden gebogen klassieke racestuur vast en raas veilig op topsnelheid door adembenemende haarspeldbochten in een gebogen, aerodynamische rijpositie.
  verder lezen sluiten
 • Gravelbike
  Gravelbike
  De gravelbike ziet geen grenzen tussen asfalt en grindpad. Het is een racefiets met MTB-eigenschappen voor offroad gebruik. In tegenstelling tot racefietsen hebben gravelbikes geprofileerde, brede
  banden, krachtige remmen en een aan offroad-gebruik aangepast verzet. De geometrie is ontworpen voor het rijden van lange afstanden en het frame en de vork bieden talrijke mogelijkheden voor het bevestigen van tassen voor bikepacking.
  verder lezen sluiten
 • Fitness Bike
  Fitness Bike
  Een fitnessfiets combineert het beste van een sportieve fiets en een stadsfiets. Het frame en de afmontage oriënteren zich aan een racefiets of cyclocrosser, waar de geometrie
  een comfortabele en tamelijk rechte zithouding mogelijk maakt. Dat maakt deze fiets perfect voor een trainingsronde of een ritje naar de supermarkt.
  verder lezen sluiten
 • E-bike
  E-bike
  E-bikes worden aangedreven door een elektrische motor. Deze fietsen vind je ook in het ROSE assortiment en zijn bijzonder in trek. De motor levert alleen energie als de pedalen in beweging worden gebracht. Dit resulteert in een gemotoriseerde ondersteuning tot 25 km/u, die je ontlast tijdens dagelijkse tochten of je motiveert bij een volgende tocht meer kilometers te maken. In de categorieën Reis, Trekking, Fitness, Gravel en Urban vind je geëlektrificeerde ROSE fietsen.
  in beweging worden gebracht. Dit resulteert in een gemotoriseerde ondersteuning tot 25 km/u, die je ontlast tijdens dagelijkse tochten of je motiveert bij een volgende tocht meer kilometers te maken. In de categorieën Reis, Trekking, Fitness, Gravel en Urban vind je geëlektrificeerde ROSE fietsen.
  verder lezen sluiten
 • Trekkingfietsen
  Trekkingfietsen
  Trekkingfietsen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen hoge belastingen en kunnen derhalve ook op talrijke manieren worden gebruikt. Bijvoorbeeld om naar kantoor te rijden of voor lange tochten en reizen. Een versterkt frame maakt trekkingfietsen
  bijzonder belastbaar. De banden van deze fietsen zijn relatief smal zodat je er zowel op verharde als onverharde wegen mee kunt rijden.
  verder lezen sluiten
 • reis fiets
  reis fiets
  De ROSE reisfietsen voor globetrotters met verlangen naar de verte. Deze fietscategorie heeft zoveel avonturier-genen als geen ander. Deze fietsen brengen je overal heen - en zelfs nog een stukje verder.
  Betrouwbaar en robuust, voorzien van stabiele onderdelen en extreem belastbaar voor nog meer bagage. Met de ROSE reisfietsen kom je altijd op de plaats van bestemming.
  verder lezen sluiten
 • Urban Bike
  Urban Bike
  Urban bikes, ook wel city bikes, zijn, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal ontworpen voor in de stad en zijn ideaal voor het afleggen van korte afstanden. Maar de stadsfiets is ook een goede keuze voor fietstochten op het platteland.
  Gebruiksvriendelijke versnellingen verhogen de veiligheid, evenals de soepel werkende remmen. Je moet immers snel kunnen reageren in het hectische stadsverkeer.
  verder lezen sluiten
 • Sale
  Sale
  In de sale vind je fietsen uit alle ROSE-categorieën tegen een gereduceerde prijs. Deze fietsen hebben bijvoorbeeld bij ons in de winkel gestaan of waren mee naar een beurs. Sommige fietsen uit de sale hebben gebruikssporen.
  Als je een afgeprijsde, 100% werkende fiets wilt aanschaffen, neem dan vooral eens een kijkje in onze sale.
  verder lezen sluiten