GONSO

De fietsbroekenexpert.

GONSO. Zit. Perfect.

Bij Gonso ontwerpen en produceren we functionele fietskleding van hoge kwaliteit. De focus ligt hier altijd op de fietsbroeken. Omdat we als eerste leverancier van moderne fietsbroeken met synthetische broekzeem in Duitsland weten dat dit cruciaal is voor plezierige uren op de fiets. Helemaal volgens ons motto GONSO.ZIT.PERFECT.
gonso bildtext 1 jpg

It‘s all about the pants.

Een hoogtepunt van de nieuwe GONSO-collectie is de Endurance-Bib CANEZZA, die verkrijgbaar is in twee verschillende beenlengtes (CANEZZA M en CANEZZA LONG). De hoogwaardige fietsbroeken zijn bijzonder geschikt voor lange afstanden en zijn bovendien bijna volledig gemaakt van gerecycled materiaal. In combinatie met een van de nieuwe GONSO-jerseys is de set de extra motivatieboost voor je zomerse wielerseizoen op de weg.

gonso bildtext 2 jpg

Klaar voor de MTB-zomer van 2024.

GONSO heeft zijn hele mountainbike-assortiment opnieuw gelanceerd op tijd voor de fietszomer van 2024. Van shorts met praktische, geïntegreerde hipbags (VALDES voor mannen en NOMESINO voor vrouwen) tot lange trail pants, lichtgewicht jerseys en MTB-jacks voor het overgangsseizoen – veel nieuwe items wachten erop om je deze zomer op de trails te vergezellen!