Gonso
functionele kleding voor alle weersomstandigheden

Het familiebedrijf Gonso werd in 1926 in Schwäbisch Alb opgericht en produceert o.a. doordachte en functionele kleding voor wielersporters. Waar de firma zich aan het begin van de succesvolle geschiedenis nog concentreerde op kleding zoals trainingspakken, ondergoed en hardloopkleding heeft Gonso haar aanbod aan wielerkleding sinds 1980 telkens weer uitgebreid. Of je racefiets, mountainbike, stadsfiets of trekkingbike rijdt, voor alle takken zijn er speciaal ontwikkelde, perfect op elkaar afgestemde kledingstukken. De fietskleding wordt telkens aangepast aan de behoeftes van verschillende wielersporters en overtuigt door hoge kwaliteit, het ademende vermogen, de robuustheid en onderhoudsvriendelijkheid. Ook door het grote aanbod aan grote maten valt de firma op. Zo ben je altijd optimaal voorbereid voor elke fietstocht.

Wielersport met Gonso concentratie op functionele fietskleding

Met de ontwikkeling die geconcentreerd is op functionele kleding zet Gonso telkens weer nieuwe maatstaven op het gebied van fietskleding. Het tegenwoordig internationaal succesvolle label Gonso is bekend vanwege de productie van doordachte kleding zoals fietsbroeken, koersbroeken, jerseys en functioneel ondergoed. De technische en moderne innovaties bij de functionele kleding voor racefiets en mountainbike kenmerken de producten van Gonso. Ook op het gebied van accessoires, zoals been- en armstukken, kniewarmers, sokken, mutsen of zweetbanden toont de firma zijn innovatieve diversiteit en overtuigt met daadkrachtige producten.

Gonso Fietskleding winter & zomer

Voor wielrenners maakt de firma al jarenlang een outfit dat jong, maar niet jeugdig, met actuele kleuren, maar niet te bont, is: regenjassen en -broeken, thermojacks en broeken, windjacks en bodywarmers. De fietskleding van de firma Gonso is uiterst ademend, robuust, onderhoudsvriendelijk en naast de gangbare maten ook in veel grote maten verkrijgbaar. Gonso overtuigt in de wielersport door zijn bijzondere design. De functionele kleding van dit merk maakt fietsen bij elk weer tot een vergenoegen.