Manitou

Verende voorvorken, schokdempers en accessoires voor de mountainbike

Alle fietsonderdelen van Manitou

  • Sorteren:

4 zoekresultaten

Zoals zoveel succesverhalen begon het Manitou-verhaal in een garage. In zijn garage begon de gepassioneerde mountainbiker en Manitou-oprichter Doug Bradbury in 1986 met de productie van de eerste fietsonderdelen. Een mix van gekke wetenschapper en inventieve waaghals leverde al snel de eerste resultaten op toen hij in 1989 een voorvork met vering presenteerde. Sinds 2006 is Manitou onderdeel van Hayes Performance Systems, een wereldwijde ontwikkelaar en fabrikant van schijfremmen.

Door mountainbikers voor mountainbikers
Vanaf het allereerste begin heeft Manitou zich ingezet om fietsonderdelen te ontwikkelen met de ideale balans tussen gewicht, duurzaamheid en performance. Door de nauwe band met de sport heeft het kwaliteitsmerk oog voor de wensen en behoeften van mountainbikers over de hele wereld. Dankzij de hoge kwaliteit staat Manitou in de wielersport bekend om hoogwaardige, betrouwbare producten.

Het Manitou-assortiment
Het Manitou-assortiment omvat verende MTB-vorken van hoge kwaliteit, evenals zadelpennen, schokdempers en bijbehorende accessoires. Ontdek onze selectie Manitou producten en ervaar zelf de kwaliteit!