De specialist voor alles rondom de fiets
  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

1133 zoekresultaten

“Wij bewegen mensen al sinds 1907 tot fietsen”

Bij het ontwerp van fietsen en accessoires en bij de ontwikkeling van onze webshop en ons store-netwerk in Duitsland hebben wij telkens een missie voor ogen: we willen dat jij onze passie deelt en op de fiets stapt, want daarvoor zijn er talloze redenen: de racefiets als trainingsapparaat, de e-bike voor een familie-uitstapje of de mountainbike voor avontuurlijke trails. Ter opwarming, om af te reageren of om te genieten. Fietsen is vooral lifestyle en daarom willen we het jou zo comfortabel mogelijk maken.

Voor iedereen de juiste fiets

Elke fietser stelt andere eisen aan zijn fiets. Net zo divers als de toepassingen van de fiets, is ook het aanbod aan premium fietsen bij ROSE. Onze ontwerpers weten wat een betrouwbare fiets moet kunnen - zij kennen het recept! De fiets wordt vervolgens met de hand bij ons in Bocholt opgebouwd en aan strenge kwaliteitstests onderworpen. Met de aankoop van de fiets ben je echter nog niet meteen klaar voor de eerste ronde. Bekijk ons grote ROSE assortiment met reserveonderdelen, kleding en accessoires, van wielen via jerseys tot aan bidons. We geven ons je woord: met ons ben je optimaal voor elk wieleravontuur uitgerust. En dat gegarandeerd voor de beste prijs - en zo snel mogelijk.

Altijd bereikbaar - via elk kanaal

Je hebt advies nodig bij de aankoop van een fiets? Je weet niet in welke maat je een jersey moet bestellen of welke reserveonderdelen je voor je fiets nodig hebt? Telefonisch, per mail of direct in een van onze winkels: onze servicemedewerkers zijn experts op hun gebied. Om er zeker van te zijn dat je de juiste fiets koopt, kun je je in een van onze stores op laten meten of online advies inwinnen. Je meetgegevens en alle producten die je bij ons hebt uitgezocht worden in je klantaccount opgeslagen zodat je thuis comfortabel nog eens een kijkje kunt nemen en indien gewenst nog aanpassingen kunt doen. Je kunt zelf de keuze maken of je de bestelling direct online plaatst, of dat je nog eens naar onze store komt. Beginnend met onze BIKETOWN in Bocholt expanderen wij telkens verder zodat we inmiddels ook in München, Posthausen, Berlijn, Mannheim en Meilen (CH) met verschillende store-concepten vertegenwoordigd zijn. Andere stores zijn gepland.