Schwalbe

hoogwaardige binnenbanden en buitenbanden

Fietsonderdelen

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

165 zoekresultaten

Uiteenlopende wegen en paden vragen uiteenlopende eigenschappen waarover fietsbanden moeten beschikken. De bandenproducent Schwalbe gaat voor een dynamische en moderne ontwikkeling die de wielersport kwalitatief hoogwaardige banden en binnenbanden ter beschikking stelt. De hoge kwaliteit wordt bewerkstelligd door een mix van verschillende factoren. Op de eerste plaats staan technische details die door liefde voor detail worden aangevuld. Het resultaat is hoogwaardige fietsonderdelen.

Fietsonderdelen van Schwalbe – vakmanschap voor ideale binnen- en buitenbanden  
Onderdelen zoals Ultremo tubes worden door ervaren medewerkers naar Italiaans voorbeeld in combinatie met nieuwe technologieën met de hand gemaakt. Het resultaat is grip in bochten en bij afdalingen, zonder de snelheid te beperken. Grip en een lichte loop ondersteunen wielerprofs in extreme situatie en zorgen voor topprestaties op het hoogste niveau. Tubes zijn geschikt voor wedstrijdgebruik, minder rolweerstand en een efficiëntere loop.

Fietsbanden van Schwalbe – hoogwaardige banden voor de wielersport  
Schwalbe is onderdeel van het in 1922 in Duitsland opgerichte Bohle. Schwalbe hoort bij de martkleidende fietsbandmerken in Eruopa en exporteert wereldwijd. Bovendien heeft Schwalbe met de productie van rolstoelbanden naam gemaakt. Met de specialisatie op fietsbanden produceert Schwalbe voor elke tak – tour, race, city of MTB – kwalitatief hoogwaardige producten. De banden overtuigen door goede roleigenschappen, een lange levensduur, bescherming tegen lekrijden en niet in de laatste plaats door creatieve namen.