2XU

Functionele kleding voor fietsers, zwemmers en triatleten

Kleding & Fietsaccessoires

Functionele kleding voor fietsers, zwemmers en triatleten – daarop legt de sportkledingfirma 2XU het zwaartepunt. Bij functionele sportkleding zet het Australische merk maatstaven door het gebruik van hoogwaardige technologieën en materiaalcombinaties. Bovendien maakt 2XU functionele triatlonkleding en accessoires die zowel voor mannen als vrouwen zijn ontwikkeld. De afzonderlijke artikelen kunnen in de zomer en winter worden gebruikt. De COMPRESSION Sportswear is ontwikkeld om de prestaties van veeleisende en professionele sporters zoals wielrenners, hardlopers of zwemmers te verbeteren.

Achter de filosofie van 2XU staat de ontwikkeling van sportkleding die de prestaties van sporters zo goed mogelijk ondersteunt of zelfs verbetert. 2XU gebruikt hightech materiaal en zet telkens weer nieuwe productietechnologieën in, gepaard met een intelligent design. De categorie 2XU COMPRESSION staat bij veel sporters, vooral als het gaat om compressiekleding hoog in het vaandel. De tops, shirts met lange en korte mouwen, koersbroeken, shorts, sport bh’s, kuitstukken, sokken, neopreenpakken en triatlonbroeken zijn zo ontwikkeld dat ze zowel ademend als warmteregulerend zijn. De nauwsluitende wielersport- en triatlon-compressiekleding zorgt voor een betere bloedcirculatie en door de compressie wordt tegelijkertijd het reactievermogen positief beïnvloed.

Kleding van 2XU – voor elke belasting de passende wielerkleding
Bij lange en zware fietstochten is het belangrijk met functionele wielerkleding goed in het zadel te zitten. Triatlonkleding moet zowel in het water als op het land zo goed mogelijk zitten. Daarvoor combineert 2XU triatlonpakken, tops en shorts die een hoog ademend vermogen hebben, flexibiliteit bieden en de prestaties op de fiets en tijdens het lopen ideaal ondersteunen. Met technologieën zoals ICE X en 70D COMPRESSION, materialen zoals SBR Skin, Sensor Mesh en Kinetic Speed en de 2XU broekzemen staat het aangenaam dragen bij een hoge functionaliteit op de eerste plaats. Afh. van de toepassing vinden atleten bij 2XU producten voor lange afstanden en kortere tochten.

2XU CYCLE – zodat je op je best op de fiets zit
Met een modern design, nieuwe technologieën en materialen ondersteunt Cycle2XU wielrenners om optimale resultaten te behalen. Ook onder extreme omstandigheden bieden Lycra vezels stabiele houvast en stabiliteit. Speciaal voor 2XU ontwikkelde, ergonomische broekzemen zorgen voor veel comfort en support waarbij het aangenaam dragen altijd op de voorgrond staat.