2XU

Functionele kleding voor fietsers, zwemmers en triatleten

Kleding & Fietsaccessoires

Functionele kleding voor fietsers, zwemmers en triatleten - dat is de belangrijkste focus van sportkledingfabrikant 2XU (two times you). Het Australische merk zet de standaard in functionele sportkleding door het gebruik van hoogwaardige technologieën en materiaalcombinaties. Het merk 2XU biedt functionele triatlonkleding (zoals tri-suits, tri-tops en tri-shorts met broekzeem), compressiekleding en handige accessoires voor zowel mannen als vrouwen.

De ACTIVE-collectie is het assortiment dat zich richt op de essentie. Beproefde materialen en technologieën zorgen voor sportspecifieke functionaliteit en uitzonderlijk comfort. Het gaat om passie. Het gaat om de liefde voor triatlon.

De triatlontops, shirts met korte mouwen, bibshorts, tri-shorts, sokken en triatlonbroeken zijn ontworpen om ademend te zijn. Nauwsluitende fiets- en triatloncompressiekleding kan een positief effect hebben op de bloedsomloop. De kleding is verkrijgbaar in zowel dames- als herencollecties.

2XU kleding - de juiste fietskleding voor elke inspanning
Tijdens lange en intensieve fietstochten is het belangrijk om comfortabel in het zadel te zitten met functionele fietskleding. Triatlonkleding moet ideaal zijn voor gebruik in het water, op het land en op de fiets. Daarnaast combineert 2XU triatlon one-pieces, tri tops en tri shorts die een bijzonder goed ademend vermogen en flexibiliteit bieden en op ideale wijze de prestaties op de fiets en tijdens het hardlopen ondersteunen. Afhankelijk van het gebruiksgebied vinden sporters bij 2XU producten voor lange afstanden en kortere afstanden met geschikte zeem. Vooral de Compression Tri Tops en Tri Shorts worden aanbevolen voor optimale ondersteuning van de spieren.

2XU CYCLE - zodat je optimaal op je fiets kunt stappen
Met zijn moderne design, nieuwe technologieën en materialen helpt 2XU fietsers hun optimale prestaties te behalen. Compression Lycra-vezels bieden stevige ondersteuning en stabiliteit, zelfs onder extreme omstandigheden. Speciaal voor 2XU ontwikkelde ergonomische broekzemen in de fietsbroeken en triatlonkleding zorgen voor goed comfort en sterke ondersteuning, waarbij de focus altijd ligt op draagcomfort.

2XU in de ROSE Bikes Online Shop
In onze webshop vind je een grote selectie lichtgewicht 2XU tri-suits, tri-tops, singlets, tri-shorts, fietsbroeken en accessoires in alle kleuren en maten. Voor sterke prestaties en spierondersteuning voor mannen en vrouwen bieden we een assortiment 2XU-kleding met comfortabele compressie.