ROSE Bikes op beurzen en evenementen

Hallo ROSE Fans,

De beurzen en evenementen in de fietsbranche kunnen eindelijk weer doorgaan. Steeds meer evenementen vinden weer plaats, er zijn zelfs nieuwe bijgekomen, en wij zijn gemotiveerder dan ooit!

Het ROSE-team kijkt ernaar uit je te ontmoeten op een van de evenementen, met je te praten over alle innovaties in de fietswereld en je ritten op de mooiste fietsen aan te bieden!

In het schema kun je zien waar we zijn en wat je ter plaatse kunt verwachten. Kom langs bij onze ROSE-stand en vier samen met ons het beurs- en evenementenseizoen!

Wil je onze nieuwste fietsen testen?

messen events 01 jpg
rose_teststand_02
rose_teststand_03

Op de meeste beurzen en evenementen hebben wij de mogelijkheid om je een testrit op een van onze fietsen aan te bieden. Kom langs en maak een testrit op jouw favoriet!

Waar moet je op letten:

• Neem een identiteitsbewijs mee, zodat we weten aan wie we de fiets uitlenen.
• Het is niet mogelijk om testfietsen te reserveren, maar we nemen altijd voldoende fietsen mee.
• Ben je nog geen 18? Geen probleem, kom dan langs met een ouder of voogd.
• Een biertje slaan ook wij niet af, maar wel pas na je testrit. Don't drink and drive!
• Tijdens testritten is het dragen van een helm verplicht.

Duitsland

23.02. – 26.02.2023 – FAHRRAD Essen
FAHRRAD Essen

Met ongeveer 83.000 bezoekers en 250 exposanten is Fahrrad Essen een van de grootste fietsbeurzen in Noordrijn-Westfalen. De focus van de beurs ligt op e-bikes en urban biking. Voor veel bezoekers vormen vooral stads- en transportfietsen een duurzaam alternatief voor auto, bus en trein. Bezoekers kunnen diverse fietsen testen op meerdere parcours. Gedurende de beurs zullen deskundigen ook actuele onderwerpen bespreken, zoals de nieuwe fietssnelweg RS1.
10.03. – 12.03.2023 – Cyclingworld Europe
Cyclingworld Europe Düsseldorf

CYCLINGWORLD EUROPE in Düsseldorf - Europa's beurs voor de mooiste fietscultuur is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste fiets- en e-bikebeurzen van het continent. Een van de mooiste beurslocaties van Europa, de Areal Böhler in Düsseldorf, biedt de adequate en spectaculaire ambiance om hoogwaardige, innovatieve en stijlvolle producten uit de wereld van fietsen en e-bikes in stijl te presenteren. Alles over fietsen en e-bikes staat je te wachten op de CYCLINGWORLD beurs in Düsseldorf. Hierbij komen Sport, E-Mobility, Urban Biking, Cycling Couture, Travel en Future aan bod. Ongeveer 500 merken bieden een uitgebreid assortiment van alle soorten fietsen en e-bikes, maar ook fietsaccessoires, kleding, schoenen, helmen, tassen, accessoires en nieuws op het gebied van e-mobiliteit. Daarnaast biedt CYCLINGWORLD in Düsseldorf op zaterdag en zondag grote testparcoursen en een uitgebreid programma met diverse ritten, races, kunst- en muziekprojecten en andere hoogtepunten.
24.03. – 26.03.2023 – kolektif Berlin
kolektif Berlin

De kolektif Messe in Berlijn is een onafhankelijke fietsbeurs met fietsenmarkt en fietscongres zonder regels of richtlijnen. Meer dan 70 hippe, jonge brands en start-ups, maar ook grotere brands en grote spelers in de wielersport presenteren zich op de kolektif Messe Berlin en tonen naast de nieuwste fietsen, frames en tal van accessoires ook een bonte mix van fietskleding, diverse accessoires, coole mode, fietsreizen en nog veel meer wat het hart van de wielerliefhebber begeert. Talrijke evenementen en workshops, maar ook een fietsmarkt en heerlijke specialiteiten van verschillende foodtrucks maken van de kolektif fietsbeurs in Berlijn een informatieve en onderhoudende ontmoetingsplaats voor fietsliefhebbers en iedereen die dat wil worden.
06.05. – 07.05.2023 – VELO Berlin
VELO Berlin

VELOBerlin is een toonaangevende beurs voor het grote publiek op het gebied van fietsen en urban mobility. Meer dan 300 exposanten presenteren zich op de VELOBerlin en tonen actuele trends en innovaties van meer dan 500 merken uit de fietsindustrie en op het gebied van stedelijke mobiliteit. Het aanbod op de Berlijnse fietsbeurs omvat stadsfietsen, toerfietsen en elektrische fietsen, mountainbikes, racefietsen, triatlonfietsen, ligfietsen en kinderfietsen, evenals alle fietsaccessoires, fietskleding, fietshelmen en fietsreizen. Een uitgebreid programma met podiumgesprekken en workshops, bikeshows en bikeraces en diverse testparcoursen maken een bezoek aan VELOBerlin tot een belevenis voor alle bikefans en het belangrijkste bikefestival van Europa.
18.05. – 21.05.2023 – Dirtmasters Winterberg
Dirtmasters Winterberg

Elk jaar komt de internationale bikerscene samen in het Bikepark Winterberg voor het grootste gravity evenement van Europa. Sport en plezier staan voorop tijdens het iXS Dirt Masters Festival! De atleten nemen het tegen elkaar op in spannende wedstrijden en verschillende disciplines. Bijna 40.000 enthousiaste toeschouwers en de grote Expo Area ronden het evenement af.
19.05. – 21.05.2023 – E-Bike Days München
E-BIKE DAYS München

De E BIKE DAYS in München is een beurs voor elektrische fietsen. Toonaangevende merken en fabrikanten van de E BIKE-industrie presenteren op de EBIKE DAYS München hun nieuwste modellen, die op testbanen uitvoerig kunnen worden ervaren. Een essentieel onderdeel van de E-BIKE DAYS in München is het vakcongres met lezingen en discussies over internationale, nationale en regionale infrastructuurprojecten, alsmede dienstfietsenprivileges en financieringsmogelijkheden voor E BIKES.
04.08. – 06.08.2023 – ROSE 24h von Duisburg
ROSE 24h von Duisburg

Een van de grootste non-stop MTB-races in Europa, in de unieke industriële omgeving van het Landschaftspark Duisburg. In verschillende teams leggen de deelnemers doorlopend het 9 km lange parcours af. Expo, test area en andere activiteiten maken het weekend compleet.
03.09.2023 – Triathlon Xanten
Triathlon Xanten

Een evenement met een zeer lange traditie: Nibelungen Triathlon Xanten.
14.09. – 20.09.2023 – The Nines
The Nines

Het wereldberoemde freeride- en slopestyle-evenement brengt de beste rijders terug naar de groeve. Spectaculaire sprongen en coole stunts in een indrukwekkend decor zijn hier gegarandeerd!
23.09. – 24.09.2023 – Gravel Games Herten
Gravel Games Herten

Duitslands eerste gravelbike festival gaat voor de tweede ronde. Gravel meets industriële cultuur, op het voormalige terrein van de kolenmijn Ewald. Een grote expo area en gegarandeerde graveltestritten zorgen voor veel plezier en een goede tijd.
03.10.2023 – Sparkassen Münsterland Giro
Sparkassen Münsterland Giro

Deze eendaagse wielerwedstrijd is het op één na grootste wielerevenement van Duitsland en vindt altijd plaats op 3 oktober. Wisselende routes door het prachtige Münsterland, een grote expo area en vele nevenevenementen staan garant voor een geweldige dag voor jong en oud!

België

20.01. - 22.01.2023 – Velofollies Kortrijk
Velofollies Kortrijk
Velofollies, Kortrijk Velofollies heeft zich ontwikkeld tot de grootste en veelzijdigste fietsbeurs in de Benelux en wij zijn er bij met onze topmodellen uit de segmenten race, MTB, gravel en trekking.