GOREWEAR

GOREWEAR ontwikkelt, ontwerpt en produceert producten voor duursporters. We zijn een team van atleten en wetenschappers dat altijd in beweging is. Altijd op zoek naar nieuwe inzichten. Altijd op zoek naar verbeteringen. Onze veelzijdige en functionele producten brengen je naar je bestemming – ongeacht de uitdaging of het weer.

ROBUUSTHEID, PERFORMANCE EN COMFORT IN ÉÉN – VOOR WIE ELKE DAG ONDERWEG IS.

Modern textiel voelt niet alleen goed aan, maar helpt je ook om optimaal te presteren – onder alle omstandigheden. De Spinshift-collectie wordt gekenmerkt door bewezen technologieën, zoals de dubbellaagse broekzeem van GOREWEAR, die geschikt is tegen intensief gebruik. Tijdens dagelijkse ritten profiteer je van duurzaamheid, topprestaties en comfort.

Bekijk de racecollectie

FIETSEN ZONDER GRENZEN. MET COMFORT EN STIJL

Lange afstanden in het zadel kunnen een echte uitdaging zijn. Dit vergt vooral tijd, energie en een goede voorbereiding. En niet te vergeten, kleding speelt een grote rol. Elk klein detail telt tijdens lange en veeleisende fietstochten. Net als voor atleten is stilstaan geen optie voor GOREWEAR en is het streven naar vooruitgang essentieel. Daarom heeft GOREWEAR een breed assortiment eersteklas koersbroeken die je prestaties in het zadel optimaal ondersteunen.

Ontdek het assortiment fietsbroeken

BEWEZEN WATERDICHTHEID MEETS LICHTHEID EN COMFORT

Het nieuwe, nog dunnere en lichtere PFC-vrije GORE-TEX ePE-materiaal met de gebruikelijke langdurige waterdichtheid en kleinere CO2-voetafdruk is gebruikt in de nieuwe generatie GORE-TEX-jacks. Dankzij 3D body mapping zijn de naden en het gewicht gereduceerd voor een slanke pasvorm. Daardoor voelt het jack aan als een tweede huid en biedt het onbeperkte bewegingsvrijheid voor maximaal comfort – zonder afbreuk te doen aan de bescherming tegen het weer.

Bekijk GORE-TEX jassen