•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

ROSE BIKETOWN Bocholt

Alles rondom de fiets

Net als alle winkels hebben ook wij helaas om begrijpelijke redenen de deuren van onze stores in Duitsland moeten sluiten. Wij bieden je adviesgesprekken via video en onze werkplaatsservice aan zodat je op de fiets veilig van A naar B blijft komen en niet volledig af hoeft te zien van het advies van onze medewerkers.

Openingstijden Werkplaats en route

ROSE BIKETOWN Bocholt
Werther Straße 44
46395 Bocholt

ma. - vr.: 10:00 - 19:00 uur
za.: 10:00 - 18:00 uur

Maak een afspraak

Hier kun je een afspraak maken zodat je niet hoeft wachten als je met een verkoopadviseur wilt spreken of onze nodig servicewerkplaats nodig hebt.

+++ BELANGRIJK: Wijzigingen m.b.t. afspraken in onze werkplaats +++
Bij de afhandeling van inspecties en reparaties in onze werkplaats hebben wij enkele wijzigingen aangebracht. Tijdens de afspraak die je hebt gemaakt wordt de fiets alleen in ontvangst genomen en kijkt een medewerker met jou wat er gedaan moet worden.

Het is in de regel niet mogelijk de fiets op dezelfde dag weer mee naar huis te nemen. Je ontvangt van ons bericht als de fiets weer opgehaald kan worden. Voor € 35,- laten we de fiets bij je thuis bezorgen. Hoeveel tijd de werkplaats ongeveer nodig zal hebben, kan de medewerker je tijdens de afspraak mededelen.

Test- en showroommodellen in onze store