maloja – fietskleding voor fietsers met lifestyle
Kleding voor sport en vrijetijd van maloja – hoge functionaliteit en uniek design

Fris en levendig met een impuls van de jonge firma ontstaat de fietskleding, zoals bikeshirts, fietsbroeken, koersbroeken, hemden, blouses, poloshirts, fietsjassen en nog veel meer. Voor meer leven in de wielerwereld. De naam ontleent het lifestyle- en multisportmerk overigens aan een klein dorp in het Zwitserse hooggebergte dat ver weg ligt van massatoerisme en voor individualiteit en natuurlijkheid staat. Dat willen de oprichters van het merk maloja met hun kleding uitdragen.

Wielersport van maloja – functionele kleding voor fietsers met lifestyle
De passie en het plezier waarmee het team van maloja kleding ontwerpt, wordt in de producten weerspiegelt. maloja ontwikkelt kleding voor freeriders en tourrenners en hecht daarbij veel waarde aan fashion- en lifestylegeoriënteerd design. Ook nieuw ideeën, vrolijkheid en goed doordachte fietskleding zijn belangrijk voor de ontwikkelaars, begeleid door impulsen uit de natuur.

Ideale mix van functionaliteit en design – dat is maloja
maloja heeft een grote keuze aan kleurrijke fietskleren met geïntegreerde technologieën in het assortiment. Van een primaloftjack voor de winter en een fleece sweatjack als functioneel deel voor onderweg tot ademende t-shirts of bikeshorts. De kracht van maloja is de balans tussen functionaliteit en design. Het gaat erom de positieve levensinstelling van een hele generatie die het outdoor leven nieuw ontdekt te belichamen. Waterdicht, winddicht, perfect geventileerd en ideale bewegingsvrijheid – zo geniet je met de maloja kleding van echt draagcomfort.