GAERNE

Lichte en comfortabele racefiets- en MTB-schoenen voor de wielersport- en triatlonsector

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

22 zoekresultaten

Het bedrijf GAERNE produceert sinds meer dan 50 jaar sportschoenen zoals mountainbikeschoenen en racefietsschoenen voor veeleisende en ambitieuze sporters. Opgericht in 1962, behoort GAERNE tot op de dag van vandaag dankzij een goede prijs-kwaliteitverhouding onder fietsers en triatleten tot de meest populaire fabrikanten van bike-schoenen voor mannen en vrouwen. Ook als producent van wielersportartikelen van textiel zoals bijv. sokken en inlegzolen heeft het Italiaanse bedrijf een goede reputatie opgebouwd. Alles begon in 1962 met de productie van handvervaardigde schoenen voor de outdoorsector. Daarna volgde de introductie van de motorcross-sport en tenslotte in de jaren ‘80 met de invoering van de “klik”-pedaalsystemen ook de ontdekking van de wielersport.

GAERNE schoenen – moderne technologieën, zorgvuldige materiaalkeuze
Opdat je ook in de toekomst voor GAERNE schoenen blijft kiezen, vertrouwt het bedrijf op de verdere ontwikkeling van zijn productaanbod. Hiertoe worden moderne technologieën, een zorgvuldige materiaalkeuze en futuristische designs met elkaar gecombineerd, zodat je ook in de toekomst kunt beschikken over sterke en lang meegaande schoenen.

GAERNE wielersportschoenen van Veneto – kwaliteit „Made in Italy“
Alle GAERNE schoenen worden in de wielersportregio Veneto in Italië vervaardigd. Want GAERNE is een familiebedrijf van de familie Gazzola, geleid door de oprichter van het bedrijf Ernesto Gazzola en zijn kinderen, die het bedrijf zullen voortzetten.

Veel professionals en amateurs profiteren wereldwijd van de kennis die de familie Gazzola in haar producten stopt en zullen zich ook in de toekomst verheugen over interessante productnoviteiten.