•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Wettelijke aanwijzingen

1. Mededeling omtrent het inleveren van lege batterijen en accu’s

Als verkoper van batterijen en accu’s zijn wij als handelaar volgens de Duitse batterijenwet verplicht u als consument op het volgende te wijzen: u bent wettelijk verplicht lege batterijen en accu’s na gebruik in te leveren. Batterijen die schadelijke stoffen bevatten, herkent u aan het icoon met een doorgestreepte container en het chemische symbool (Cd, Hg of Pb) dat de schadelijkheid van het zware metaal aangeeft. U kunt uw gebruikte batterijen en accu’s bij een lokaal inzamelingspunt, in een lokale winkel, in onze winkel of in ons logistiek centrum inleveren:

ROSE Bikes GmbH
Logistikzentrum
Isselburger Str. 17
46395 Bocholt
Duitsland

Het inleveren van batterijen en accu’s is alleen mogelijk als het om batterijen en accu’s gaat die wij verkopen of verkocht hebben en als het gaat om hoeveelheden die gebruikelijk zijn voor een huishouden.

2. Mededeling omtrent het inleveren van elektrische apparaten

Als verkoper van elektrische apparaten zijn wij als handelaar/fabrikant volgens de Duitse wet voor elektrische apparaten verplicht u als consument op het volgende te wijzen: u bent wettelijk verplicht oude elektrische apparaten na gebruik in te leveren. U kunt deze apparaten bij een lokaal inzamelingspunt, in een lokale winkel, in onze winkel of in ons logistiek centrum inleveren:

ROSE Bikes GmbH
Logistikzentrum
Isselburger Str. 17
46395 Bocholt
Duitsland

Het inleveren van oude elektrische apparaten is alleen mogelijk als het om elektrische apparaten gaat die wij verkopen of verkocht hebben en als het gaat om hoeveelheden die gebruikelijk zijn voor een huishouden.


3. Gegevensbeschermingen

Op elektrische apparaten staan vaak gevoelige persoonlijke gegevens opgeslagen. Dat geldt vooral voor apparaten voor informatie- en telecommunicatietechniek zoals computers en smartphones. Let er bij zulke apparaten op dat de consument zelf verantwoordelijk is voor het verwijderen van de gegevens op apparaten die ingeleverd worden.