CORE PERFORMANCE Collection

KEEP IT SIMPLE

Ontworpen om nog beter te performen. De CORE PERFORMANCE Collection is minimalistisch van ontwerp en concentreert zich op het essentiële.

CORE PERFORMANCE

HIGHEND BASE

Een strak design gecombineerd met maximale functionaliteit. Met raw cut mouwen, een smalle, nauwsluitende ronde hals en een strakke pasvorm kun jij op de fiets topprestaties leveren.

CORE PERFORMANCE

STORAGE

Praktische steekzakken, ademende mesh inserts en het verlengde rugpand met grippers in de boord maken deze jerseys tijdens jouw tochten onmisbaar.

CORE PERFORMANCE

SPEED & COMFORT

Met de op het geslacht afgestemde R CLASSIC+ broekzeem zit je lang comfortabel op het zadel en kun je ook bij een eindsprint nog tot het uiterste gaan. De brede broekspijpen met leggrippers zorgen voor een veilige grip als je snel beweegt.

Je bent graag buiten in de natuur, houdt van wielrennen en geniet ervan op het zadel te zitten? Vergeet dan vooral niet te investeren in de juiste kleding.

fitguide-performance

FITGUIDE

Performance Fit

Onze PERFORMANCE pasvorm is nauwsluitend. Hij sluit goed aan en vormt zich naar je lichaam. Ideaal voor prestatiegerichte sporters. Als je de voorkeur geeft aan een iets ruimere pasvorm, neem dan een maat groter of ga voor de REGULAR pasvorm.

Ontdek de andere collecties