Veiligheidshesjes / Reflecterende hesjes voor fietsers

Wat in de auto tot de basisuitrusting hoort, zie je ook steeds meer bij fietsers en joggers. Het veiligheidshesje van opvallend neon materiaal en met grote reflecterende prints zorgt voor nog betere zichtbaarheid en nog meer veiligheid in het verkeer. In ons koopgids leggen we uit waarop je moet letten bij aankoop van een veiligheidshesje.

In ons assortiment vind je waarschuwingshesjes voor op de fiets voor dames en heren in alle gangbare maten en van bekende merken als ROSE en b-lite. Koop nu ook een passend hesje voor op de fiets.


Waarom fietsers veiligheidsvestjes in het verkeer moeten dragen.

Fietsers die in het donkere seizoen in de schemering en het donker fietsen, lopen het gevaar te laat door andere verkeersdeelnemers opgemerkt te worden. Om jouw veiligheid te verhogen moet je daarom in uitrusting investeren die er met opvallende neonkleuren en grote reflectoren voor zorgt dat je nog vroeger waargenomen kan worden.

Naast high visibility fietsjacks, fietshandschoenen en andere accessoires bieden we daarom verschillende reflecterende veiligheidshesjes aan in opvallende kleuren zoals neon geel, voorzien van grote reflectoren. Deze onderscheiden jou duidelijk van het donker en verhogen jouw veiligheid op de fiets.


Waarop je bij aankoop van een waarschuwingshesje moet letten.

  • Materiaal: Een waarschuwingshesje moet gemaakt zijn van robuust polyester of polyamide. Zo is het hesje robuust, laat het regen afdruppelen en kun je hem snel schoonmaken als hij vies is. Licht mesh materiaal is bovendien ademend en ook op warme dagen te dragen.
  • 360° reflecterende elementen: Waarschuwingsvesten met reflectoren die zo zijn geplaatst dat ze 360° zichtbaarheid op de fiets garanderen zijn aan te bevelen om vanuit alle perspectieven door automobilisten, fietsers en voetgangers waargenomen te worden. Let erop dat de reflecterende elementen niet alleen van voren en achteren zichtbaar zijn, maar ook vanaf de zijkanten. Zo ben je altijd optimaal zichtbaar - of je nu fietst of het hesje tijdens het joggen of wandelen draagt.
  • Sluiting: In ons assortiment vind je zowel klassieke waarschuwingshesjes als licht reflecterende kragen. Afhankelijk van het model sluit je ze met een ritssluiting aan de voorkant of beschikken ze over gespen.


Met deze praktische tips moet je zonder problemen het bij jouw wensen passende veiligheidshesje moeten kunnen vinden. Onze competente medewerkers helpen je graag verder als je vragen hebt of meer advies nodig hebt.

In ons assortiment vind je waarschuwingshesjes voor op de fiets voor dames en heren in alle gangbare maten en van bekende merken als ROSE en b-lite. Koop nu ook een passend hesje voor op de fiets.